Velkommen til HP Customer Support

Indlæser...

HP Enterprise - Begræns eller konfigurér antallet af udskrevne farvesider

Indledning
Brug denne funktion til at begrænse antallet af farvesider, der udskrives fra denne enhed. Vælg Aktivér farve for ubegrænset farvebrug. Vælg Deaktivér farve for kun at tillade sider i sort. Vælg Angiv adgang til brugerdefineret farve, hvis du vil begrænse farvebrug på det computerprogram, der anvendes til at udskrive jobbet, eller brugertilladelser.
Trin 1: Åbn HP's integrerede webserver (EWS)
  1. FutureSmart 3: Tryk på knappen Netværk på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
    FutureSmart 4: Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du trykke på ikonet Oplysninger og derefter trykke på ikonet Netværk for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
  2. Åbn en browser, og indtast printerens IP-adresse eller værtsnavn i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
    Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
      bemærk:
    Hvis webbrowseren viser en meddelelse, som angiver, at adgangen til webstedet muligvis ikke er sikker, skal du vælge muligheden for at fortsætte til webstedet. Adgang til dette websted vil ikke beskadige computeren.
Trin 2: Konfigurér de farveindstillinger, som bruger funktionen Farvebegrænsning
Få adgang til funktionen Farvebegrænsning ved hjælp af følgende trin:
  1. Klik på Kopiér/Udskriv på de øverste navigationsfaner.
  2. Klik på Farvebegrænsning i venstre navigationsrude.
Hovedfarveindstillinger
Området Hovedfarveindstillinger på siden Farvebegrænsning indeholder tre forskellige metoder til administration af farveforbrug på printeren:
  • Metode 1: Aktiver farve
    Vælg Aktivér farve for at udskrive farveudskriftsjob i farver.
  • Metode 2: Deaktivér farve
    Vælg Deaktivér farve for kun at udskrive alle farveudskriftsjob i sort/hvid eller gråtoner.
  • Metode 3: Angiv adgang til brugerdefineret farve
    Vælg Angiv adgang til brugerdefineret farve for at angive farveudskrivningsmuligheder for computerprogrammer eller kun udskrive farvejobs i sort/hvid eller gråtone, hvis brugeren eller gruppen ikke har tilladelse til at udskrive i farve.
Brug metoden Angiv adgang til brugerdefineret farve til at angive farveudskrivningsmuligheder for specifikke computerprogrammer:
  1. Vælg indstillingen Angiv adgang til brugerdefineret farve.
  2. Marker afkrydsningsfeltet Begræns farveudskrivning for nogle computerprogrammer.
  3. Vælg en standardindstilling for farvekontrol på rullelisten Standardfarvekontrol for computerprogrammer i området Begræns farveudskrivning for nogle computerprogrammer. Valgmulighederne for farvekontrol er:
    • Fjern alle farver
    • Tillad farve
    Indstillingen for Standardfarvekontrol for computerprogrammer gælder udskriftsjob fra computerprogrammer, der ikke har en bestemt farvekontrol tilknyttet.
  4. Klik på Tilføj for at anvende en farvekontrolindstilling til et bestemt computerprogram:
    1. Indtast navnet på programmet for at anvende en farvekontrolindstilling i feltet Programnavn.
    2. Vælg en farvekontroltype på rullelisten Farvekontrol.
    3. Klik på Anvend.
  5. Klik på Redigér for at ændre farvekontrolindstillingen for et softwareprogram fra listen over programmer, der har en angivet farvekontrolindstilling.
  6. Klik på Fjern... for at fjerne et softwareprogram fra listen over programmer, der har en angivet farvekontrolindstilling.
Brug metoden Angiv adgang til brugerdefineret farve til at begrænse farveudskrivning for en bruger eller gruppe:
  1. Vælg metoden Angiv adgang til brugerdefineret farve i området Hovedfarveindstillinger.
  2. Marker afkrydsningsfeltet Begræns farve efter bruger- eller gruppetilladelser.
  3. Der kan angives adgang for følgende brugere/grupper:
    • Gæst på enhed
    • Enhedsadministrator
    • Enhedsbruger
    Der kan angives følgende adgangsniveauer:
    • Adgang tilladt
    • Kræver logon
    • Fuld adgang
    • Adgang nægtet
  4. Klik på knappen Administrer tilladelsessæt... for at tilføje, redigere, kopiere eller slette et tilladelsessæt.
  5. Klik på knappen Gå til siden Adgangskontrol for at åbne siden Adgangskontrol på fanen Sikkerhed i EWS og få vist detaljerede adgangskontrolindstillinger.
Joblog for farveforbrug
Joblog for farveforbrug viser følgende oplysninger om printeren og farveudskriftsjobs, der behandles af printeren:
  • Printeroplysninger
    • Enhedsserienummer
    • Printernavn
  • Samlet brug
    • Samlet antal jobs i log
    • Samlet antal monokrome sider
    • Samlet antal farvesider
    • Antal ark
  • Joblog
    • Området Joblog indeholder specifikke oplysninger om farveudskriftsjob, der behandles af printeren, herunder dato/klokkeslæt, brugerens udskriftsjob, navnet på udskriftsjobbet, programmet, som udskriftsjobbet blev leveret fra, og oplysninger om antal sider og ark til udskriftsjobbet.
Trin 3: Færdiggør konfigurationen
På siden Farvebegrænsning skal du gennemgå de valgte indstillinger og derefter klikke på Anvend for at afslutte opsætningen.