HP Enterprise - Beskyt lagrede data på printerens harddisk

Indledning
Der findes flere metoder til beskyttelse af data gemt på printerens harddisk(e). En af de bedste løsninger er at købe en printer med et krypteret drev eller opgradere til et krypteret drev, hvis denne mulighed er tilgængelig.
Dataene på et krypteret drev er ikke tilgængelige, hvis drevet fjernes fra printeren. Data på drevet bør slettes, før printeren gives væk eller genanvendes, eller før ejerskabet af produktet overdrages. Hvis du vil sikre, at udskrifts- eller scanningsjobbilleder ikke gemmes på harddisken (indtil de bliver overskrevet af et andet job), skal du vælge en sikker filsletningstilstand i området Administration af midlertidige jobfiler på siden Beskyt gemte data.
  bemærk:
Hvis et job er ved at blive udført, samtidig med at en handling for en datasletningstilstand bliver startet, afsluttes jobbet, før datasletningshandlingen udføres.
Trin 1: Åbn HP's integrerede webserver (EWS)
  1. FutureSmart 3: Tryk på knappen Netværk på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
    FutureSmart 4: Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du trykke på ikonet Oplysninger og derefter trykke på ikonet Netværk for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
  2. Åbn en browser, og indtast printerens IP-adresse eller værtsnavn i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
    Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
      bemærk:
    Hvis webbrowseren viser en meddelelse, som angiver, at adgangen til webstedet muligvis ikke er sikker, skal du vælge muligheden for at fortsætte til webstedet. Adgang til dette websted vil ikke beskadige computeren.
Trin 2: Konfigurér Beskyt gemte data
Status for drev
Klik på fanen Sikkerhed, og vælg derefter Beskyt gemte data for at få adgang til Status for drev i EWS.
Området Status for drev på siden Beskyt gemte data indeholder følgende oplysninger om hvert drev, der er installeret på printeren:
  • Drevtype
  • Drevindhold
  • Serienummer
  • Status for kryptering
Hvis der er flere drev installeret på printeren, skal du bruge området Status for drev til at angive, hvilket drev printeren bruger ved hjælp af handlingen Brug drev... og også til at udføre en handling af typen Slet drev... på et angivet drev.
Slet jobdata
Typer af datasletningstilstande tilgængelige til udførelse af en datasletningshandling:
  • Ikke-sikker hurtig sletning (ingen overskrivning)
  • Sikker hurtig sletning (overskriv 1 gang) – overskriver dataene én gang og påvirker kun printerens ydeevne minimalt
  • Sikker rengøringssletning (overskriv 3 gange) – overskriver dataene tre gange og påvirker muligvis printerens ydeevne
Data slettet ved udførelse af en datasletningshandling:
  • Lagrede job
  • Midlertidige jobfiler (oprettes under behandlingen af job)
  • Installerede løsninger, der er gemt som jobdata
Sådan udfører du en jobdatasletningshandling:
  1. Vælg en datasletningstilstand i området Jobdata på siden Beskyt gemte data.
  2. Klik på knappen Anvend nederst på siden.
      bemærk:
    Printeren genstarter automatisk, når jobdatasletningshandlingen er fuldført. Printerens kontrolpanel viser startskærmbilledet, mens handlingen er i gang. Afhængigt af den mængde data, der skal slettes, kan det tage minutter eller timer at udføre en jobdatasletningshandling.
Skift adgangskode for krypterede drev
Hvis der er installeret et EIO-drev på printeren, vil oplysninger om det blive vist i afsnittet Status for drev, og knappen Skift adgangskode... vil være tilgængelig i området Skift adgangskode for krypterede drev.
Generer en ny vilkårlig adgangskode til alle krypterede drev:
  1. Vælg Generer en ny vilkårlig adgangskode (anbefales).
  2. Klik på knappen Skift adgangskode....
Sådan angiver du manuelt en ny adgangskode for alle krypterede drev:
  1. Vælg Angiv en ny drevadgangskode manuelt.
  2. Angiv en adgangskode i felterne Adgangskode: og Bekræft adgangskode: .
  3. Klik på knappen Skift adgangskode....
Administration af midlertidige jobfiler
Brug området Administration af midlertidige jobfiler til at angive den datasletningstilstand, der skal bruges til sletning af midlertidige jobfiler under en datasletningshandling.
Følgende typer datasletningstilstande er tilgængelige ved datasletningshandlinger for midlertidige jobfiler:
  • Ikke-sikker hurtig sletning (ingen overskrivning)
  • Sikker hurtig sletning (overskriv 1 gang) – overskriver dataene én gang og påvirker kun printerens ydeevne minimalt
  • Sikker rengøringssletning (overskriv 3 gange) – overskriver dataene tre gange og påvirker muligvis printerens ydeevne
Administrer gemte job
Brug området Administrér gemte job til administration af indstillinger for job, der er gemt på printeren, for Hurtig kopi-job og for gemte job, der sendes fra printerdriveren.
Følgende indstillinger kan konfigureres:
  • Tillad lagrede job på denne enhed – markér dette afkrydsningsfelt for at aktivere joblagring på printeren.
  • Timeout for tilbageholdte Hurtig kopi-job – angiv, hvor lang tid Hurtig kopi-job tilbageholdes på printeren. Du kan vælge mellem følgende indstillinger:
    • Fra (standard)
    • 1 time
    • 4 timer
    • 1 dag
    • 1 uge
  • Grænse for lagring af Hurtig kopi-job – angiv, hvor mange Hurtig kopi-job, der kan lagres på printeren.
  • Sorter lagrede job efter - angiv, hvordan lagrede job skal sorteres, enten efter Jobnavn (standard) eller Dato.
  • Standardmappenavn - den standardmappe, hvor job lagres.
Klik på knappen Anvend for at gemme eventuelle ændringer, der er foretaget på siden Beskyt gemte data.
Trin 3: Færdiggør konfigurationen
På siden Beskyt gemte data skal du gennemgå de valgte indstillinger og derefter klikke på Anvend for at afslutte opsætningen.