HP LaserJet Pro M12w-printere - Trådløs printeropsætning (Windows)

Dette dokument gælder for HP LaserJet Pro M12w-printere på en computer med Windows.
For at sætte en HP-printer op på et trådløst netværk (Wi-Fi) skal du installere printerdriveren og softwaren fra HP's websted. Vælg Trådløs som forbindelsestype, når du bliver bedt om det under installationen.
Trin 1: Forbered installationen
Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk, skal du indsamle de nødvendige emner og derefter kontrollere forbindelserne til printer og computer.
  bemærk:
Hvis du har brug for at finde adgangskoden til dit netværk, skal du gå til Find din trådløse WEP-, WPA- eller WPA2-adgangskode (Windows).
  1. Brug følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID'et.
    • Adgangskode til netværk (WEP-nøgle eller WPA-sikkerhedsadgangskode)
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang (anbefales): HP anbefaler bredbåndsinternetadgang, f.eks. kabel eller DSL.
    • Din printer med trådløse funktioner: Sørg for, at printeren er placeret tæt ved computeren under installationen.
    • USB-kabel: Installationsprogrammet giver besked, når du skal tilslutte USB-kablet.
  2. Sørg for, at printeren, routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det samme trådløse netværk, som du slutter printeren til.
  3. Træk stikket fra USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.
Trin 2: Hent og installer driveren
For at konfigurere printeren på et trådløst netværk, skal du installere printerdriveren.
Tilslut ikke USB-kablet, før du bliver bedt om det.
  bemærk:
Som en alternativ metode til overførsel af softwaren kan du bruge installations-cd'en.
  1. Klik på Download, og klik derefter på Drivere, software og firmware.
    Vælg dit operativsystem.
  2. Klik på Download.
  3. Dobbeltklik på driverfilen i browserens downloadbjælke eller i mappen Downloads på computeren for at starte installationen af driveren.
    Figur : Eksempel på HP-driverfilen i en browsers downloadbjælke
    Eksempel på HP driverfilen i browserens downloadbjælke
    Figur : Eksempel på HP-driverfilen i en computers Downloads-mappe
    Eksempel på filen HP-driveren i computerens Downloads-mappe
  4. Vælg Easy Install, og klik på Næste.
    Figur : Følg installationsvejledningen
    Eksempel på, hvordan du følger installationsvejledningen
  5. Vælg din printer på listen, og klik derefter på Næste.
    Figur : Valg af printeren fra printerlisten
    Eksempel på valg af en printer fra printerlisten
  6. For at slutte printeren til dit trådløse netværk, skal du vælge Konfigurer til udskrivning via trådløst netværk, og klik derefter på Næste.
      bemærk:
    Hvis din printer allerede er sluttet til en trådløs router, skal du vælge Tilslut til en konfigureret trådløs netværksprinter.
    Figur : Valg af printerens forbindelsestype
    Eksempel på valg af printerens forbindelsestype
  7. Følg vejledningen på skærmen, og tilslut dit USB-kabel, når du bliver bedt om det.
    Figur : Tilslutning af USB-kablet
    Eksempel på tilslutning af USB-kablet
  8. Når den trådløse forbindelse er fuldført, skal du klikke på Næste for at fortsætte.
    Figur : Hjælpeprogram til trådløs konfiguration
    Eksempel på hjælpeprogram til trådløs konfiguration
  9. Vælg Automatisk, og klik derefter på Næste.
    Figur : Valg af trådløs registrering
    Eksempel på valg af trådløs registrering
  10. Når du har hentet de trådløse legitimationsoplysninger, skal du klikke på Næste.
    Figur : Hentning af trådløse legitimationsoplysninger
    Eksempel på hentning af trådløse legitimationsoplysninger
  11. Den trådløse installation er fuldført, og du kan frakoble USB-kablet. Du kan udskrive en testside til bekræftelse af funktionalitet.
    Figur : Vellykket trådløs konfiguration
    Eksempel på en vellykket trådløs konfiguration
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om konfiguration af den trådløse netværksforbindelse.