HP-printere - Aktivering af webtjenester

Dette dokument gælder for HP-printere, der understøtter webbaserede udskrivningstjenester.
Aktivering af webtjenester gør det muligt for din printer at kommunikere sikkert via internettet med webbaserede udskrivningstjenester, herunder skybaseret udskrivning med HP ePrint og HP Instant Ink-leveringstjenester.
  bemærk:
Hvis du aktiverer webtjenester med henblik på at konfigurere din printer på HP Connected, skal du gå til Opsætning af en HP Connected-konto.
Læs afsnittet, der passer til din printers kontrolpaneltype for at se trinene for aktivering af webtjenester.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå følgende liste over ofte stillede spørgsmål om webtjenester.