• Oplysning

HP Color LaserJet Enterprise M750-printere - 49.38.14-fejl

Problem:
Fejlen 49.38.14 vises på kontrolpanelet, når der er opstået en anden fejlmeddelelse eller fejltilstand. Fejlen 49.38.14 kan ikke ryddes ved at slukke for enheden og derefter tænde den igen.
Løsning
Den nyeste firmware skal downloades fra HP.com.
Opdatér firmwareversionen til 20140529 eller nyere.
For vejledning henvises til Update firmware using a USB flash drive or the Embedded Web Server (EWS) (c03847912) (på engelsk).
Hvis tilstanden fortsætter, skal du kontakte en lokal autoriseret HP-forhandler eller -servicemedarbejder med henblik på service.