HP Color LaserJet Enterprise Flow MFP M880-printere - 49.38.0D-fejl

Problem:
Når fejlmeddelelsen 49.38.0D vises på kontrolpanelet, indikerer det, at der er en undtagelsesfejl i printerens firmware. Denne fejl kan forekomme når som helst og af flere årsager. De mest almindelige årsager er, at printeren bliver bedt om at udføre en handling, som firmwaren ikke kan og måske ikke er udviklet til at udføre, f.eks.:
  • Udskrivning af filer med ikke-understøttede programmeringskommandoer.
  • En unik kombination af brugermiljø og brugerinteraktioner med printeren.
  • Tilknytning til en tredjepartsløsning, der ikke var designet til at fungere sammen med printeren.
  • Specifik timing, netværkstrafik eller samtidig udførelse af jobs.
Hver af disse interaktioner kan forårsage, at printerfirmwaren starter en handling, som printeren ikke kan fuldføre.
Løsning
Trin ét: Sluk for printeren, og tænd for den igen
Sluk for printeren, og tænd for den igen for at rydde fejlen.
Trin to: Opdatering af firmwaren
Den nyeste firmware skal downloades fra HP.com ved hjælp af et USB-flashdrev og Preboot-menuen.
Trin tre: Kontakt HP
Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte HP Teknisk support for at udføre mere komplekse fejlfindingstrin.