HP ePrint-software - Brug HP ePrint-software (Mac)

Med HP ePrint-software til Mac kan du finde og søge efter printere og sende udskriftsjob derhjemme, på arbejde eller til printere på offentlige udskrivningssteder.
Find og søg efter printere med HP ePrint-software
HP ePrint-softwaren finder automatisk tilgængelige HP-printere, der understøtter printersproget ePCL, når den tilsluttes på det lokale netværk via TCP/IP.
Der findes flere måder at finde den samme printer afhængigt af forbindelsestypen. HP ePrint-softwaren finder automatisk tilgængelige printere for hver forbindelsestype.
  • Netværkstilsluttede printere (kabelforbundet og Wi-Fi) findes automatisk, når Mac'en har forbindelse til et kabelforbundet eller trådløst netværk.
  • Webtilsluttede, skybaserede printere og offentlige udskrivningssteder findes automatisk efter HP ePrint-software er registreret hos HP Connected-skyen.
Samme printer kan ses på mere end én fane, hvis den er i stand til og konfigureret til at oprette forbindelse på forskellige måder.
  • Hvis printeren er sluttet til et lokalt kabelforbundet TCP/IP-netværk eller trådløst (Wi-Fi) netværk, vil den kunne ses på fanen Direct.
  • Hvis printeren er konfigureret til ePrint og registreret hos HP Connected, vil printeren kunne ses på fanen ePrint.
  • Hvis printeren har din e-mail tilføjet til sin liste over Tilladte afsendere hos HP Connected (og du brugte denne e-mail til at registrere HP ePrint-softwaren), vil den kunne ses på fanen ePrint.
  • Hvis printeren er konfigureret på et offentligt HP udskrivningssted, vil den kunne ses på fanen Tjeneste.
For at finde og søge efter printere skal du klikke på fanerne i HP ePrint-softwaren og enten lade HP ePrint-softwaren registrere tilgængelige printere eller søge manuelt efter en specifik printer ved hjælp af søgefeltet.
Ofte anvendte printere eller offentlige udskrivningssteder kan blive gemt på fanen Foretrukne.
HP ePrint-softwareikoner og faner i Mac
Ikon
Beskrivelse
Fanen Direct finder og viser en liste over alle tilgængelige netværkstilsluttede printere (lokalt kabelforbundet og trådløst/Wi-Fi).
Fanen ePrint finder og viser en liste over tilgængelige webtilsluttede, skybaserede printere, når de er registreret hos HP Connected eller med den e-mail, som er angivet som en tilladt afsender.
Fanen Foretrukne indeholder en liste over printere, som du senest har udskrevet til, eller printere, som du manuelt har markeret som foretrukket ved udskrivning i Mac'en. Højreklik på printeren for at ændre skærmindstillingerne eller for at slette printeren fra listen.
Fanen Tjeneste finder og viser en liste over tilgængelige offentlige udskrivningssteder hos nærliggende caféer, hoteller, kopicentre osv., når du er logget på din HP Connected-konto. Giver dig mulighed for at søge efter offentlige udskrivningssteder og indstille en standardplacering.
Udskriv med HP ePrint-software
Udskriv med HP ePrint-software til en hjemme- eller arbejdsprinter eller til et offentligt udskrivningssted.
Metode 1: Udskriv til en hjemme- eller arbejdsprinter
Hvis du vil udskrive fra en Mac til en hjemme- eller arbejdsprinter, skal du følge disse trin:
  1. Åbn den fil, du vil udskrive.
  2. Vælg menuen Filer, og vælg Udskriv.
  3. Vælg indstillingen HP ePrint fra rullelisten PDF. HP ePrint-softwaren åbner.
  4. Vælg fanen Direct eller fanen ePrint, og vent, mens HP ePrint-softwaren automatisk finder tilgængelige printere.
  5. Vælg printeren.
      bemærk:
    Når du har valgt printeren, kan du vælge stjerneikonet for at gemme printeren til din liste over senest brugte printere, der findes på fanen Foretrukne.
  6. Tilpas de grundlæggende udskriftsindstillinger såsom antallet af kopier, sider pr. ark og/eller udskrivning på begge sider (dupleks).
      bemærk:
    Kontroller, at PDF er valgt i pop-up-menuen PDF i feltet Udskriv.
  7. Vælg Udskriv.
Metode 2: Udskriv til en printer på et offentligt udskrivningssted
Hvis du vil udskrive fra en Mac til et offentligt udskrivningssted, skal du følge disse trin:
  1. Åbn den fil, du vil udskrive.
  2. Vælg menuen Filer, og vælg Udskriv.
  3. Vælg indstillingen HP ePrint fra rullelisten PDF. HP ePrint-softwaren åbner.
  4. Vælg fanen Tjeneste.
  5. I søgefeltet () skal du indtaste navnet på en by samt område/land og trykke på Enter. Du kan også indtaste en mailadresse, et hotelnavn eller en printudbyder.
  6. Vælg det offentlige udskrivningssted.
      bemærk:
    Når du har valgt stedet, kan du vælge stjerneikonet for at gemme det til din liste over senest brugte printere, der findes på fanen Foretrukne.
  7. Tilpas de grundlæggende udskriftsindstillinger såsom antallet af kopier, sider pr. ark og/eller udskrivning på begge sider (dupleks).
      bemærk:
    Kontroller, at PDF er valgt i pop-up-menuen PDF i feltet Udskriv.
  8. Vælg Udskriv.
  9. I dialogboksen vilkår for brug skal du markere Jeg accepterer.
      bemærk:
    Der vises kortvarigt en statusdialogboks med udgivelseskoden. Der sendes også en bekræftelse pr. e-mail, som indeholder udgivelseskoden, til den e-mailadresse, der blev brugt til at registrere HP ePrint-softwaren.
  10. Du kan bruge udgivelseskoden til at udskrive dokumentet på et offentligt udskrivelsessted.