• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP ePrint-software - Hvad er HP ePrint-software? (Mac)

Oversigt
HP ePrint-software er en mobil udskrivningsløsning, som du kan bruge fra en Mac til at finde og udskrive til understøttede HP ePrint-printere så godt som alle steder i verden.
Når du bruger en enkelt løsning til udskrivning, kan du nemt finde og udskrive fra flere enheder til flere HP-printere derhjemme, på kontoret eller på farten uden behov for en printerspecifik driver. HP ePrint-software kan automatisk finde og søge efter printere med forskellige tilslutningstyper og destinationer, herunder netværkstilsluttede printere (kabelforbundet og Wi-Fi) og webtilsluttede skybaserede printere, der er registreret hos HP Connected.
Du kan endda udskrive på farten til tusindvis af offentlige udskrivningssteder såsom UPS eller FedEx-butikker i byer over hele verden.
Gå til www.hp.com/go/eprintsoftware for at hente og få mere at vide.
Vinduet HP ePrint-software
Figur : Vinduet HP ePrint-software
Fordele
  • Gratis, nemt at download fra internettet og kan bruges sammen med Mac (OS X 10.8 og nyere versioner).
  • Du kan automatisk finde og udskrive til tilgængelige HP ePrint-kompatible hjemme- eller virksomhedsnetværksprintere med et enkelt løsning til mobil udskrivning.
  • Udskriv til tilgængelige printere med en hvilken som helst tilslutningstype herunder netværkstilsluttede printere (kabelforbundet og Wi-Fi) og webtilsluttede, skybaserede HP-printere.
  • Du kan med høj sikkerhed søge og sende udskriftsjob til offentlige udskrivningssteder, der understøttes i mange caféer, på hoteller og i kopicentre (gebyrer for print/kopi kan pålægges).
  • Udskriv en filtype eller størrelse fra flere programmer.
Sådan fungerer det
  • Download og installer HP ePrint-software fra www.hp.com/go/ePrintSoftware på din Mac.
  • Åbn den fil, du vil udskrive, vælg filen, vælg Udskriv, og vælg derefter indstillingen PDF > HP ePrint for at åbne HP ePrint-software.
  • Herefter kan du med det samme finde og udskrive til netværkstilsluttede printere (kabelforbundet og Wi-Fi).
  • Registrer dig hos HP Connected-skyen for at finde og udskrive til webtilsluttede, skybaserede printere, som er registreret hos HP Connected (valgfrit).
  • Registrer dig hos HP Connected-skyen for at finde og udskrive til offentlige udskrivningssteder som f.eks. UPS eller FedEx-butikker i byer over hele verden, hvor du kan bruge et sikkert login til at hente og udskrive, når du ankommer (valgfrit).
  • Gem printeren til din liste over senest brugte printere under fanen Foretrukne.