• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise MFP M525 og M630 - Første side udskriver som negativ eller inverteret billede, efter printeren er vågnet fra dvaletilstand

Problem:
Efter opvågning fra dvaletilstand udskrives den første side i dokumentet som negativ eller inverteret (teksten er hvid, baggrunden er sort). Sider efter første side udskrives normalt.
Løsning:
Dette er et kendt problem, som er blevet løst i den seneste version af firmwaren. Gå til siden HP kundesupport - Software og drivere, og download den seneste tilgængelige firmwarepakke (pt. dateret 2. januar 2016).