HP Enterprise-printer, HP LaserJet Pro - Brug Google Cloudprinter

Dette dokument gælder for HP-printere, der er sat op til Google Cloudprinter. Gå til Printere, der understøtter Google Cloudprinter for at få en liste med printere, der er sat op til Google Cloudprinter.
Google Cloudprinter er en mobil udskrivningsløsning, som er tilgængelig for brugere af en Gmail-konto og gør det muligt at udskrive via internettet hvor som helst fra, herunder fra din telefon eller tablet, til en printer. Ved hjælp af Chrome-browseren kan brugere udskrive fra Android-, Chrome-, iOS-, OS X-, Windows- og Linux-enheder til en printer sat op til Google Cloudprinter på det samme lokale netværk (lokal destination) eller en printer tilsluttet Google Cloud.
Dette omfatter en eller flere af følgende eksempler på brug:
  bemærk:
Dette er den eneste udskrivningsløsning tilgængelig til Chromebook-pc'er.
  • Udskrivning fra en Chromebook-pc
  • Udskrivning fra en smartphone eller tablet via en cloud-forbindelse
  • Udskrivning fra en bærbar computer eller Notebook via en cloud-forbindelse eller via en lokal netværksforbindelse
  • Udskrivning fra smartphones eller tablets til den samme Google Cloudprinter, som allerede er i brug med en Chromebook, bærbar computer eller Notebook
  • Udskrivning fra en eller flere enheder til flere HP-printere med en enkelt mobil udskrivningsløsning ved hjælp af en cloud-forbindelse
En cloud-forbindelse gør det også muligt for brugere at udskrive til en eller flere af følgende printerdestinationer:
  • En printer i nærheden, når der ikke er forbindelse til et trådløst netværk
  • En ekstern printer på en anden placering via en cloud-forbindelse
  • En printer i nærheden eller en ekstern printer på et andet netværk (andet undernet).
Før du starter
  • Sørg for, at du har en Gmail-konto, og hav adgangskoden klar.
  • Sørg for, at du har en HP-printer, der er kompatibel med Google Cloudprinter og registreret på Google Cloudprinter-webstedet.
    Se Opsætning af Google Cloudprinter for at få vejledning til opsætning.
  • Sørg for, at du har et understøttet operativsystem:
    • Android 4.3 og nyere
    • Chrome OS (kun Chromebook)
    • iOS 7.0 og nyere
    • OS X 10.7 og nyere
    • Windows 8.1/8/7/Vista/XP
    • Linux
  • Til Chromebook-pc'er, bærbare computere og Notebook-pc'er skal du sørge for at have Chrome-browseren installeret
  • Sørg for, at printeren er sluttet til et kabelforbundet eller trådløst netværk og er korrekt konfigureret.
Udskriv fra en smartphone eller tablet
Android- og iOS-brugere kan udskrive fra Chrome efter download af den app eller det plug-in, der er designet til operativsystemet.
  bemærk:
Chrome- og Google-programmer anbefales for at sikre den bedste udskrivningsoplevelse ved brug af Google Cloudprinter. Hvis du vil udskrive fra andre apps end Chrome-browseren, skal du gå til Google Play > Android Apps for at søge efter og downloade alternativer. Gå til Apps, der fungerer sammen med Google Cloud Print for at se en liste over understøttede apps.
Android 4.3
  bemærk:
Hvis du vil udskrive til en printer i nærheden på det samme netværk som Android 4.3-enheden, skal du bruge en anden mobil udskrivningsløsning som f.eks. HP ePrint-appen.
Du kan udskrive fra de fleste Android 4.3-enheder via en cloud-forbindelse ved at følge disse trin:
  1. Download HP ePrint-appen.
  2. Åbn det dokument, der skal udskrives.
  3. Referer til printeridentifikatoren anført på bekræftelsessiden, som blev udskrevet, da du registrerede printeren.
  4. Vælg ikonet send til (), og vælg derefter cloudprinteren, eller vælg printeren med identifikatoren, f.eks. (00A123).
      bemærk:
    Hvis der findes mange printere på netværket, kan du ændre printernavnet for at gøre den nemmere at identificere. Gå til Administrer en cloudprinter for at ændre printerens navn.
Android 4.4 og nyere
  bemærk:
Hvis du vil udskrive til en printer i nærheden på det samme netværk som Android-enheden (4.4+), skal du bruge HP Print Service-plugin eller HP-plugin til Mopria-printerservice.
Hvis du vil udskrive fra Android-enheder (4.4+) ved hjælp af en cloud-forbindelse, skal du følge disse trin:
  1. Download Plugin til Cloudprinter.
  2. Sørg for, at Plugin til Cloudprinter er slået til.
    1. Åbn Indstillinger ().
    2. Tryk på Udskrivning.
    3. Find Plugin til Cloudprinter, og tryk derefter på Til, hvis det ikke allerede er valgt.
  3. Åbn det dokument, du vil udskrive.
  4. Referer til printeridentifikatoren anført på bekræftelsessiden, som blev udskrevet, da du registrerede printeren.
  5. Vælg Udskriv, og vælg derefter Cloudprinter, eller vælg printeren med identifikatoren, f.eks. (00A123).
iOS 7.0 og nyere
  bemærk:
For at udskrive til en printer i nærheden på det samme netværk som en iOS-enhed (7.0+) skal du bruge AirPrint.
Hvis du vil udskrive fra iOS 7.0-enheder og nyere via en cloud-forbindelse, skal du følge disse trin:
  1. Download Chrome-appen.
  2. Åbn Chrome-browseren ved at trykke på Chrome-appen.
  3. Åbn det dokument, du vil udskrive fra Gmail, Google Docs eller Google Drev.
  4. Referer til printeridentifikatoren anført på bekræftelsessiden, som blev udskrevet, da du registrerede printeren.
  5. Vælg ikonet Oplysninger (i), og vælg derefter Cloudprinter, eller vælg printeren med identifikatoren, f.eks. (00A123).
      bemærk:
    Hvis der findes mange printere på netværket, kan du ændre printernavnet for at gøre den nemmere at identificere. Gå til Administrer en Google Cloudprinter for at ændre printerens navn.
Få oplysninger om, hvordan du administrerer, sletter eller registrerer printeren igen, ved at gå til Administrer en Google Cloudprinter.
Udskriv fra en Chromebook, bærbar computer eller Notebook
For at udskrive fra en Chromebook, Notebook eller anden bærbar computer til en HP-printer i nærheden på det lokale netværk skal du bruge Chrome-browseren.
  bemærk:
For at udskrive fra et Microsoft-program som f.eks. Word skal du gå til Google Cloudprinter-administrationssiden. Log på, klik på Udskriv, vælg Upload fil til udskrivning, klik på Vælg en fil fra min computer,
vælg den fil, du vil udskrive, klik på Åbn, vælg printeren, og klik derefter på Udskriv.
Hvis du vil udskrive fra andre programmer end Chrome-browseren, skal du gå til Chrome Web Store for at søge efter og downloade alternativer. Gå til Apps, der fungerer sammen med Google Cloud Print for at se en liste over understøttede apps.
  1. Log på din Gmail-konto for at få adgang til Google-webstedet. Klik på Log på under Nye enheder, og følg vejledningen på skærmen.
  2. Åbn Chrome-browseren ().
  3. Klik på ikonet , og vælg derefter Udskriv....
  4. Referer til printeridentifikatoren, f.eks. (00A123), anført på bekræftelsessiden, som blev udskrevet, da du registrerede printeren.
  5. Afhængigt af forbindelsestype og printerplacering skal du følge et af disse trin:
      bemærk:
    Hvis du ikke tidligere har valgt printeren, er punktet Udskriv ikke tilgængeligt, og indstillingen Gem vil blive vist. Klik på Skift... under Destinationer, og klik derefter på printeren under Lokale destinationer (eller under Google Cloudprinter). Gentag denne proces for at vende tilbage til indstillingen Gem .
    • Vælg printeren under Lokale destinationer for at udskrive filen på en lokal netværksprinter i nærheden.
    • For at udskrive filen på en printer på et andet netværk, et andet sted eller til en printer i nærheden uden forbindelse til det lokale netværk, skal du vælge printeren under Google Cloudprinter.
  6. Hvis du ønsker det, kan du ændre papirformat, layout, margener eller andre udskriftsindstillinger og derefter vælge Udskriv.
      bemærk:
    Disse indstillinger kan variere afhængigt af printermodel og valgt destination.
  bemærk:
Hvis der findes mange printere på netværket, kan du ændre printernavnet for at gøre den nemmere at identificere. Gå til Administrer en cloudprinter for at ændre printerens navn.
Se Opsætning af Google Cloudprinter for at få vejledning til opsætning. Gå til Administrer en Google Cloudprinter for at få oplysninger om, hvordan man administrerer eller fjerner printeren.