HP Color LaserJet Enterprise CP5525-printere - Fejl 13.B2.D2

Problem:
En 13.B2.D2-fejlmeddelelse vises på printerens kontrolpanel, når der er opstået en indføringsfejl i bakke 2.
Løsning
Trin ét: Sørg for, at papiret er ilagt korrekt
Sørg for, at alle mulige løsninger, der er anført i Product does not pick up paper or misfeeds (c03953264) (på engelsk), er afprøvet, før du går videre med de resterende fejlfindingstrin.
Trin to: Kontrollér, om der er emballagemateriale
Åbn alle papirbakkerne, og kontrollér, om der er emballagetape, forsendelseslåse, papstykker eller flamingo. Fjern emballagematerialer, hvis du finder nogen.
Trin tre: Udskift opsamlingsvalsen i bakke 2
Undersøg opsamlingsvalsen i bakke 2 for at se, om den er slidt eller deform. Hvis det er tilfældet, skal du udskifte opsamlingsvalsen.
Hvis du vil se en kort video, der viser fremgangsmåden, skal du klikke her.
  1. Sluk printeren, og tag den ud af stikkontakten.
    Figur : Frakobling af printeren
      advarsel:
    Du må ikke berøre den svampede overflade på valsen, medmindre du skal udskifte opsamlingsvalsen. Hvis der kommer fedt fra huden på valsen, kan der opstå problemer med papiropsamlingen.
  2. Fjern bakke 2 fra printeren.
    Figur : Sådan fjernes bakke 2
  3. Åbn det højre dæksel.
    Figur : Åbning af det højre dæksel
  4. Skub håndtaget på separationsvalseenheden mod det ulåste ikon, indtil det klikker på plads i ulåst position.
    Figur : Sådan låses separationsvalseenheden op
  5. Træk separationsvalseenheden op, og fjern den fra printeren.
    Figur : Fjernelse af separationsvalseenheden
  6. Løft det ene af de to håndtag på hver side af opsamlingsvalsen, og skub derefter højre side af valsen til venstre. Fjern opsamlingsvalsen.
    Figur : Fjernelse af opsamlingsvalsen
  7. Indsæt venstre side af den nye opsamlingsvalse først, og tryk så på højre side, indtil den klikker på plads.
  8. Juster de blå tapper på separationsvalseenheden, så de er på linje med hullerne i metallet, og skub enheden lige i. Skub håndtaget mod låseikonet, indtil det klikker på plads i låst position.
  9. Luk det højre dæksel.
    Figur : Lukning af det højre dæksel
  10. Genindsæt bakke 2.
    Figur : Genindsætning af bakke 2
Trin fire: Udskift separationsvalseenheden i bakke 2
Undersøg separationsvalsen i bakke 2 for at se, om den er slidt eller deform. Hvis det er tilfældet, skal du udskifte separationsvalseenheden.
Hvis du vil se en kort video, der viser fremgangsmåden, skal du klikke her.
  1. Sluk printeren, og tag den ud af stikkontakten.
    Figur : Frakobling af printeren
  2. Fjern bakke 2 fra printeren.
    Figur : Sådan fjernes bakke 2
  3. Åbn det højre dæksel.
    Figur : Åbning af det højre dæksel
  4. Skub håndtaget på separationsvalseenheden mod det ulåste ikon, indtil det klikker på plads i ulåst position.
    Figur : Sådan låses separationsvalseenheden op
  5. Træk separationsvalseenheden op, og fjern den fra printeren.
    Figur : Fjernelse af separationsvalseenheden
  6. Juster de blå tapper på den nye separationsvalseenhed, så de er på linje med hullerne i metallet, og skub enheden lige i. Skub håndtaget mod låseikonet, indtil det klikker på plads i låst position.
  7. Luk det højre dæksel.
    Figur : Lukning af det højre dæksel
  8. Genindsæt bakke 2.
    Figur : Genindsætning af bakke 2
Trin fem: Kontakt HP
Hvis tilstanden fortsætter, skal du kontakte en lokal autoriseret HP-forhandler eller -servicemedarbejder med henblik på service.