HP Instant Ink - Ændring af din e-mailadresse eller adgangskode

Dette dokument gælder for HP Instant Ink-kunder.
For at ændre din emailadresse eller adgangskode, skal du logge på din HP Instant Ink-konto for at opdatere dine oplysninger.
  1. Gå til hpinstantink.com/signin (webstedet HP Connected) for at logge på din HP Instant Ink-konto, hvis du ikke allerede er logget på.
    Din HP Instant Ink-kontoside åbnes.
  2. Klik på Min konto i venstre navigationsområde, og klik derefter på Kontoindstillinger.
    Figur : Klik på Min konto og derefter på Kontoindstillinger
    Klik på Min konto og derefter på Kontoindstillinger
  3. Klik på Opdater min e-mail og adgangskode på HP Connected. Vinduet Mine HP Connected-kontoindstillinger åbner.
  4. Klik på Rediger for at ændre din e-mailadresse, skriv din nye e-mailadresse og aktuelle adgangskode, og klik derefter på Gem ændringer.
    Figur : Klik på Rediger for at ændre din e-mailadresse
    Klik på Rediger for at ændre din e-mailadresse
  5. Hvis du vil ændre din adgangskode, skal du indtaste din nuværende adgangskode og den nye adgangskode i de relevante felter og derefter klikke på Gem ændringer.
      bemærk:
    Hvis der vises en meddelelse af typen Ugyldig e-mail eller adgangskode eller Din konto er blevet låst i 30 minutter af sikkerhedsårsager, skal du gå til Fejl ved log ind på konto