• Oplysning

HP Instant Ink - Hvor er mine blækpatroner?

Dette dokument gælder for HP Instant Ink-kunder.
Find svar på de mest almindelige spørgsmål om udskiftning af blækpatroner.
Et du ny bruger af programmet?
Dine patroner er afsendt og bør ankomme inden for 10 dage fra tilmelding. Du kan spore forsendelsen i afsnittet Blækforsendelse på din HP Instant Ink-kontoside.
Mangler du en blækpatron?
Se afsnittet Blækforsendelse på din HP Instant Ink-kontoside for at finde oplysninger om forsendelse. Hvis din konto viser, at levering er gennemført, skal du lede efter pakken eller spørge venner, kolleger eller naboer, om de måske har modtaget pakken på dine vegne. Hvis du stadig ikke kan finde din pakke, skal du bruge linket på din konto siden for at kontakte HP.
  bemærk:
Printeren skal være online og Instant Ink-patronerne skal være indsat, for at forsendelsen kan udløses.
Udskriver du mere end normalt?
Se afsnittet Blækforsendelse på din HP Instant Ink-kontoside for at se, om du snart modtager blæk. Hvis du stadig har spørgsmål, skal du bruge linket på din konto siden for at kontakte HP.
Vil du gerne vide, hvornår du modtaget blæk næste gang?
Se afsnittet Blækforsendelse på din HP Instant Ink-kontoside for at se den estimerede dato for din næste forsendelse.
Hvordan ved HP Instant Ink, hvornår der skal leveres blæk?
HP Instant Ink er en abonnementstjeneste, der sender blæk, før du har brug for det, baseret på din udskrivningsvolumen og dit blækniveau. Du modtager muligvis ikke blækpatroner hver måned. Hvis du udskriver mange sider, vil du muligvis modtage flere patroner i en måned.