• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Instant Ink - Genbrug af HP Instant Ink-patroner

Dette dokument gælder for HP Instant Ink-kunder.
HP Instant Ink-patroner er HP's ejendom. Brugte HP Instant Ink-patroner skal returneres med de frankerede genbrugsmaterialer, som HP stiller til rådighed*. For at genbruge HP Instant Ink-patroner skal du bruge en frankeret genbrugskuvert fra HP. Du har muligvis modtaget en frankeret genbrugskuvert sammen med din HP Instant Ink-forsendelse. Hvis du ikke har en frankeret genbrugskuvert, eller hvis du vil bestille yderligere genbrugskuverter gratis, skal du gå til din HP Instant Ink-kontoside.
* Genbrug af blækpatroner er ikke tilgængeligt i Italien og Portugal. Følg lokale bestemmelser for ansvarlig bortskaffelse af patroner.
  bemærk:
Hvis du har standardpatroner, ikke HP Instant Ink-patroner, som du gerne vil genbruge, skal du gå til Product return and recycling (på engelsk).
  1. Gå til hpinstantink.com/signin (webstedet HP Connected) for at logge på din HP Instant Ink-konto, hvis du ikke allerede er logget på.
    Din HP Instant Ink-kontoside åbnes.
  2. På din HP Instant Ink-kontoside skal du klikke på Bestil en genbrugskuvert til blækpatroner i området Hjælp.
    Figur : Klik på Bestil en genbrugskuvert til blækpatroner under Hjælp
    Klik på Bestil en genbrugskuvert til blækpatroner under Hjælp
  3. Gennemse din ordre, og klik derefter på Send.