• Oplysning

HP OfficeJet 6810-, 6820- og 6830-printere - Papirstopfejl

Dette dokument er til HP OfficeJet 6812, 6815, 6820, OfficeJet Pro 6830 og 6835 e-All-in-One-printere.
Under et udskriftsjob holder printeren op med at indføre sider, og Papiret sidder fast i printeren vises.Fejlmeddelelsen Fjern papirstoppet og tryk derefter på OK" vises på printerens kontrolpanel:
  bemærk:
Papirstop kan være sande eller falske. Printeren kan melde om papirstop, selvom der ikke er noget papirstop. De følgende løsninger gælder både for sande og falske papirstop.
Videooversigt
Trin 1: Se efter fastklemt papir
Fjern fastklemt papir, der er tilgængeligt fra udskriftsbakken.
Hvis du har set efter og fjernet fastklemt papir fra hvert enkelt printerområde, og fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 2: Rengør papirfremføringsvalserne
Der kan samle sig støv, papirfibre og papirstykker på papirfremføringsvalserne, hvor de kan være årsag til papirstop og papirfremføringsproblemer. Rens valserne inde i printeren, og prøv derefter at udskrive igen.
Trin 3: Nulstil printeren
Nogle gange meldes der stadig om papirstop, selvom der ikke sidder noget papir fast (falsk papirstop). Nulstil printeren, hvilket kan slette falske papirstopfejl, og prøv derefter at udskrive igen.
  1. Tænd for printeren, hvis ikke den allerede er tændt.
  2. Vent, indtil printeren ikke er i brug og stille, før du fortsætter.
  3. Tag netledningen ud bag på printeren, mens printeren er tændt.
  4. Træk strømledningen ud af stikkontakten.
  5. Vent mindst 60 sekunder.
  6. Sæt strømledningen tilbage i stikkontakten.
      bemærk:
    HP anbefaler, at du tilslutter printerens strømledning direkte til stikkontakten på væggen.
  7. Sæt strømledningen i igen bag på printeren.
  8. Tænd for printeren, hvis ikke den tænder automatisk.
  9. Vent, indtil printeren er inaktiv og stille, før du går videre.
Udfør service på eller udskift dit HP-produkt, hvis du har gennemgået alle ovenstående trin.
Hvis du vil se, om produktet stadig er omfattet af garanti, skal du gå til garantitjek-webstedet http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakt HP Support for at planlægge en reparation eller udskiftning. Kontakt HP Support, hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, for at finde et lokalt servicecenter i dit område.
Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter, der ikke er dækket af garantien.