HP-printere - Trådløs printeropsætning (Windows)

Dette dokument gælder for følgende printere på en computer med Windows:
HP DeskJet Ink Advantage 4515 e-All-in-One-printer
HP ENVY 5536 e-All-in-One-printer
HP DeskJet Ink Advantage 4518 e-All-in-One-printer
HP ENVY 5539 e-All-in-One-printer
HP DeskJet Ink Advantage 5525 e-All-in-One-printer
HP Photosmart 5520 e-All-in-One-printer
HP ENVY 5530 e-All-in-One-printer
HP Photosmart 5521 e-All-in-One-printer
HP ENVY 5531 e-All-in-One-printer
HP Photosmart 5522 e-All-in-One-printer
HP ENVY 5532 e-All-in-One-printer
HP Photosmart 5524 e-All-in-One-printer
HP ENVY 5534 e-All-in-One-printer
HP Photosmart 5525 e-All-in-One-printer
HP ENVY 5535 e-All-in-One-printer
Hvis du vil installere en HP-printer på et trådløst netværk (Wi-Fi), skal du slutte printeren til netværket og derefter installere printerdriveren og softwaren fra HP's websted på en computer med Windows. Vælg Trådløs som forbindelsestype, når du bliver bedt om det under installationen.
Trin 1: Forbered installationen
Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk skal du have navn og adgangskode til netværket og kontrollere, at routeren, printeren og computeren er tændt.
  1. Du skal bruge følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID (Service Set Identifier).
    • Adgangskode til netværket: Adgangskoden kaldes også WEP-nøglen eller WPA-sikkerhedsadgangsudtrykket.
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang: HP anbefaler bredbåndsinternetadgang f.eks. kabel eller DSL til download af software ved hjælp af webtjenester og til printeropdateringer.
  2. Sørg for, at routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det trådløse netværk, som du vil slutte printeren til. Tænd for printeren, og placer den tæt ved computeren og inden for rækkevidde af routeren under opsætningen.
  3. Træk stikket fra USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.
Trin 2: Opret forbindelse til det trådløse netværk
Med Guide til trådløs opsætning er det nemt at konfigurere og håndtere den trådløse forbindelse til printeren.
  1. Tænd for printeren, hvis den ikke allerede er tændt.
  2. Tryk på ikonet for trådløs på printerens kontrolpanel.
    Skærmbilledet Oversigt over trådløse forbindelser vises.
  3. Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Guide til trådløs opsætning.
  4. Følg vejledningen på kontrolpanelet for at tilslutte printeren til dit trådløse netværk.
Trin 3: Download og installer printersoftwaren
Udfør konfiguration af den trådløse netværksforbindelse i forbindelse med installationen af HP-softwaren.
  bemærk:
Som en alternativ metode til overførsel af softwaren kan du bruge installations-cd'en.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Indtast din printers modelnummer, og klik derefter på Start.
  3. Klik på Download, og klik derefter på Åbn, Gem eller Kør i ethvert vindue, der vises for at downloade driveren til din computer.
  4. Dobbeltklik på driverfilen i browserens downloadbjælke eller i mappen Downloads på computeren for at starte installationen af driveren.
    Figur : Eksempel på HP-driverfilen i en browser downloadbjælke
    Eksempel på HP driverfilen i browserens downloadbjælke
    Figur : Eksempel på HP-driverfilen i en computers Downloads-mappe
    Eksempel på filen HP-driveren i computerens Downloads-mappe
  5. Følg vejledningerne på skærmen for at fuldføre forbindelsesopsætningen og driverinstallationen.
  6. Gå tilbage til siden 123.hp.com i webbrowseren for at fuldføre registrering og aktivering af printeren.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om konfiguration af den trådløse netværksforbindelse.