HP DeskJet 3520, 3525 - Trådløs printeropsætning (Windows)

Dette dokument gælder for HP DeskJet 3520, 3521, 3522, 3524, 3526 og DeskJet Ink Advantage 3525 e-All-in-One-printere.
For at sætte en HP-printer op på et trådløst (Wi-Fi) netværk skal du installere printerdriveren og softwaren fra HP's websted. Vælg Trådløs som forbindelsestype, når du bliver bedt om det under installationen.
Trin 1: Forbered installationen
Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk, skal du indsamle de nødvendige emner, og derefter kontrollere forbindelserne til printer og computer.
  1. Du skal bruge følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID'et.
    • Adgangskode til netværk (WEP-nøgle eller WPA-sikkerhedsadgangskode)
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang (anbefales): HP anbefaler bredbåndsinternetadgang, f.eks. kabel eller DSL.
    • Din printer med trådløse funktioner: Sørg for, at printeren er placeret tæt ved computeren under installationen.
    • USB-kabel: Installationsprogrammet giver besked, når du skal tilslutte USB-kablet.
  2. Sørg for, at printeren, routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det samme trådløse netværk, som du slutter til printeren.
  3. Træk stikket fra USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.
Trin 2: Hent og installér driveren
For at konfigurere printeren på et trådløst netværk, skal du installere printerdriveren og derefter midlertidigt tilslutte USB-kablet fra printeren til computeren. Dette gør det muligt for printeren at indhente de nødvendige oplysninger om trådløs forbindelse fra computeren.
  bemærk:
Som en alternativ metode til overførsel af softwaren kan du bruge installations-cd'en.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Indtast din printers modelnummer, og klik derefter på Start.
  3. Klik på Download, og klik derefter på Åbn, Gem eller Kør i ethvert vindue, der vises for at downloade driveren til din computer.
  4. Dobbeltklik på driverfilen i browserens downloadbjælke eller i mappen Downloads på computeren for at starte installationen af driveren.
    Figur : Eksempel på HP-driverfilen i en browser downloadbjælke
    Eksempel på HP driverfilen i browserens downloadbjælke
    Figur : Eksempel på HP-driverfilen i en computers Downloads-mappe
    Eksempel på filen HP-driveren i computerens Downloads-mappe
  5. Følg vejledningerne på skærmen for at fuldføre forbindelsesopsætningen og driverinstallationen.
  6. Gå tilbage til siden 123.hp.com i webbrowseren for at fuldføre registrering og aktivering af printeren.
  advarsel:
Tilslut USB-kablet, når du bliver bedt om det.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om konfiguration af den trådløse netværksforbindelse.