HP Photosmart C6300-printere - Trådløs printeropsætning

Dette dokument gælder for HP Photosmart C6340-, C6350-, C6375-, C6380-, C6383 og C6388 All-in-One-printere.
Dette dokument beskriver, hvordan printerdriverne og anden software til din printer installeres, så du kan bruge produktet på et trådløst netværk. Hvis du har mere end én computer på netværket, skal du installere printersoftwaren på hver af de computere, du planlægger at dele med printeren.