HP LaserJet Pro M225, M226-printere - opsætning af et netværk

Dette dokument vedrører HP LaserJet Pro M225- og M226-printerserierne til operativsystemerne Windows og Mac.
Før du udskriver eller scanner til din printer fra en computer via et netværk, skal du først tilslutte printeren til netværket og derefter installere printersoftwaren på computeren. Denne vejledning fører dig gennem processen med opsætning af din printer på et kabelforbundet (Ethernet) eller trådløst netværk.
Relaterede links
Vælg et emne for at få yderligere oplysninger.
HP ePrint
Grafik og link til HP ePrint
Klik på Opsætning og brug af ePrint for yderligere oplysninger.
Jeg vil udskrive fra en Chromebook
HP Consumer Forums
Billede: Grafik og link til HP Consumer Forums
Se, hvad andre kunder siger på HP-forummerne.
Ikon for Wireless Printing Center
Besøg HP's Wireless Printing Center (på engelsk). Her finder du oplysninger om klargøring af dit trådløse netværk, opsætning af printeren og omkonfiguration af systemet.