• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Photosmart C4700-printere - Trådløs printeropsætning (Windows)

Dette dokument gælder for Windows-computere og for følgende printere:
HP Photosmart C4740 All-in-One-printer
HP Photosmart C4788 All-in-One-printer
HP Photosmart C4750 All-in-One-printer
HP Photosmart C4793 All-in-One-printer
HP Photosmart C4780 All-in-One-printer
HP Photosmart C4795 All-in-One-printer
HP Photosmart C4783 All-in-One-printer
HP Photosmart C4798 All-in-One-printer
HP Photosmart C4785 All-in-One-printer
HP Photosmart C4799 All-in-One-printer
For at sætte en HP-printer op på et trådløst (Wi-Fi) netværk skal du installere printerdriveren og softwaren fra HP's websted. Vælg Trådløs som forbindelsestype, når du bliver bedt om det under installationen.
Trin 1: Forbered installationen
Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk, skal du indsamle de nødvendige emner, og derefter kontrollere forbindelserne til printer og computer.
  1. Du skal bruge følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID'et.
    • Adgangskode til netværk (WEP-nøgle eller WPA-sikkerhedsadgangskode)
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang (anbefales): HP anbefaler bredbåndsinternetadgang, f.eks. kabel eller DSL.
    • Din printer med trådløse funktioner: Sørg for, at printeren er placeret tæt ved computeren under installationen.
    • USB-kabel: Installationsprogrammet giver besked, når du skal tilslutte USB-kablet.
  2. Sørg for, at printeren, routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det samme trådløse netværk, som du slutter til printeren.
  3. Træk stikket fra USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.
Trin 2: Hent og installér driveren
For at konfigurere printeren på et trådløst netværk, skal du installere printerdriveren og derefter midlertidigt tilslutte USB-kablet fra printeren til computeren. Dette gør det muligt for printeren at indhente de nødvendige oplysninger om trådløs forbindelse fra computeren.
  bemærk:
Som en alternativ metode til overførsel af softwaren kan du bruge installations-cd'en.
  1. Tænd for printeren.
  2. Hvis printeren er sluttet til computeren med et USB-kabel, skal du koble USB-kablet fra printeren.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge en metode til at identificere printermodellen og derefter følge vejledningen på skærmen for at gå til downloadsiden.
  4. Klik på Download ved siden af fuldfunktionsdriveren (anbefales), eller klik på Grundlæggende drivere angående andre drivermuligheder.
  advarsel:
Tilslut USB-kablet, når du bliver bedt om det.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om konfiguration af den trådløse netværksforbindelse.