• Oplysning

HP Photosmart C4700-printere - Trådløs printeropsætning (Windows)

Dette dokument gælder for Windows-computere og for følgende printere:
HP Photosmart C4740 All-in-One-printer
HP Photosmart C4788 All-in-One-printer
HP Photosmart C4750 All-in-One-printer
HP Photosmart C4793 All-in-One-printer
HP Photosmart C4780 All-in-One-printer
HP Photosmart C4795 All-in-One-printer
HP Photosmart C4783 All-in-One-printer
HP Photosmart C4798 All-in-One-printer
HP Photosmart C4785 All-in-One-printer
HP Photosmart C4799 All-in-One-printer
For at sætte en HP-printer op på et trådløst (Wi-Fi) netværk skal du installere printerdriveren og softwaren fra HP's websted. Vælg Trådløs som forbindelsestype, når du bliver bedt om det under installationen.

Trin 1: Forbered installationen

Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk, skal du indsamle de nødvendige emner, og derefter kontrollere forbindelserne til printer og computer.
  1. Brug følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID'et.
    • Adgangskode til netværk (WEP-nøgle eller WPA-sikkerhedsadgangskode)
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang (anbefales): HP anbefaler bredbåndsinternetadgang, f.eks. kabel eller DSL.
    • Din printer med trådløse funktioner: Sørg for, at printeren er placeret tæt ved computeren under installationen.
    • USB-kabel: Installationsprogrammet giver besked, når du skal tilslutte USB-kablet.
  2. Sørg for, at printeren, routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det samme trådløse netværk, som du slutter printeren til.
  3. Træk stikket fra USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.

Trin 2: Hent og installér driveren

For at konfigurere printeren på et trådløst netværk, skal du installere printerdriveren og derefter midlertidigt tilslutte USB-kablet fra printeren til computeren. Dette gør det muligt for printeren at indhente de nødvendige oplysninger om trådløs forbindelse fra computeren.
bemærk:
Som en alternativ metode til overførsel af softwaren kan du bruge installations-cd'en.
  1. Tænd for printeren.
  2. Træk USB-kablet ud af printeren, hvis det er nødvendigt. Installation af softwaren beder dig om at tilslutte kablet, hvis det er nødvendigt.
  3. Hvis der vises en side med Lad os identificere produktet for at komme i gang, skal du klikke på Printer, indtaste printerens modelnummer og derefter klikke på Send.
  4. Hvis du har brug for at skifte operativsystem, skal du klikke på Ændre, vælge din version, og derefter klikke på Ændre.
  5. Under overskriften Driver, skal du klikke på Download for den komplette softwarepakke, eller klik på Basisdrivere angående andre drivermuligheder.
  advarsel:
Tilslut USB-kablet, når du bliver bedt om det.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om konfiguration af den trådløse netværksforbindelse.