• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Pc'er fra HP - Brug af HP JumpStart (Windows 10)

Dette vedrører computere fra HP med HP JumpStart og Windows 10.
HP JumpStart guider dig igennem en velkomstproces i flere trin, herunder HP-registrering, McAfee-registrering, aktivering af HP Dropbox-tilbud og et dashboard med tip til tilpasning af din computer.
  bemærk:
Nogle skærmbilleder vises muligvis ikke, afhængigt af systemet. Disse skærmbilleder vises ikke, hvis du allerede har registreret din computer eller dit McAfee-abonnement. Du skal være online for at se aktiveringsskærmbilledet for HP Dropbox-tilbuddet eller dashboard-skærmen.
Du kan vælge at springe et trin over eller gå tilbage til det senere, hvis du ikke er online, når du gennemgår HP JumpStart. Brug HP JumpStart-feltet i menuen Start for at åbne appen.
Brug følgende trin for at blive guidet igennem HP JumpStart:
  1. HP JumpStart åbner med velkomstskærmbilledet.
    Figur : Velkomstskærmbillede
    Velkomstskærmbillede
  2. Herefter vises et HP JumpStart-skærmbillede.
    Figur : Startskærmbillede i HP JumpStart
    Startskærmbillede i HP JumpStart
  3. Skærmbilledet HP-registrering vises. Kunder, som registrerer sig hos HP, får mere effektiv support og hurtigere service.
    Udfyld formularen, og klik på Registrer, eller klik på Spring over for at registrere dig senere.
    Hvis du springer over nu, kan du vende tilbage til dette skærmbillede ved at gå ind på HP JumpStart-feltet i menuen Start.
      bemærk:
    Hvis du allerede har registreret din computer, vises skærmbilledet for registrering ikke.
    Figur : Skærmbilledet HP-registrering
    Skærmbilledet HP-registrering
  4. McAfee-skærmbilledet vises, så du kan registrere dit McAfee-sikkerhedsprodukt. Du behøver ikke at registrere dig for at bruge appen, men det anbefales. Registrering giver mulighed for at få vist og administrere dine kontooplysninger og få adgang til downloads, så du kan geninstallere dine abonnementstjenester.
    Hvis du vil tilmelde dig McAfee LiveSafe, skal du indtaste din e-mail i feltet og klikke på Registrer.
    Hvis du ikke vil tilmelde dig McAfee LiveSafe nu, skal du klikke på Spring over. Du kan registrere dig når som helst fra McAfee-sikkerhedsappen. Du kan også gå tilbage til dette skærmbillede via feltet HP JumpStart i menuen Start.
    Figur : Skærmbilledet McAfee LiveSafe
    Skærmbilledet McAfee LiveSafe
  5. Dropbox-skærmbilledet vises. Med Dropbox kan du få adgang til og dele filer hvor som helst. Din nye HP-computer leveres med 25 GB Dropbox-plads gratis i 12 måneder for nye Dropbox-brugere.
    For at oprette en konto og aktivere HP Dropbox-tilbuddet skal du udfylde formularen og klikke på Hent Dropbox. Programmet downloades og installeres på din computer.
      bemærk:
    Du skal være online for at se HP Dropbox-tilbuddet. Hvis du allerede har en Dropbox-konto, kan du logge på den. Tilbuddet gælder ikke for eksisterende brugere.
    Hvis du ikke vil tilmelde dig Dropbox nu, skal du klikke på Spring over. Du kan vende tilbage til dette skærmbillede ved at gå ind på HP JumpStart-feltet i menuen Start.
      bemærk:
    HP Dropbox-tilbuddet er ikke tilgængelig i alle lande/områder. Dette skærmbillede vises ikke, hvis du er i et land/område, hvor tilbuddet ikke er tilgængeligt.
    Figur : Opret en ny Dropbox-konto
    Opret en ny Dropbox-konto
  6. Dashboardet vises med forskelligt indhold, der kan hjælpe dig med at lære mere om og tilpasse din computer samt få tips, tricks og rådgivning. Rul ned igennem listen for at se flere muligheder. Disse links kan variere afhængigt af enheden og kan ændres efterhånden.
    Der findes følgende emner:
    • Tilpas din baggrund
    • Tilmeld dig en måneds prøveperiode på Microsoft Office 365
    • Opdater dit profilbillede
    • Tilpas låseskærmen
    • Lær mere om tastaturgenveje
    • Få hurtig adgang til indstillinger og meddelelser
    Klik på et felt for at få oplysninger om dette emne.
      bemærk:
    Du skal være online for at få adgang til dette indhold.
    Hvis du vil springe dette over nu, skal du klikke på Tak, jeg vender tilbage senere. Du kan vende tilbage til dette skærmbillede ved at gå ind på HP JumpStart-feltet i menuen Start.
    Figur : JumpStart-dashboard
    JumpStart-dashboard
  7. Når det sidste skærmbillede vises, skal du klikke på OK for at lukke appen.
    Figur : Lukning af JumpStart
    Lukning af JumpStart
Ofte stillede spørgsmål
Find svar på ofte stillede spørgsmål om HP JumpStart i de følgende afsnit: