• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP ENVY 7640, OfficeJet 5740, 8040 OfficeJet-printere - Opsætning af trådløst eller kabelforbundet netværk

Dette dokument vedrører ENVY 7640, OfficeJet 5740 og OfficeJet 8040 e-All-in-One printerserien og computere med Windows- eller Mac-operativsystemer.
Før du udskriver eller scanner til din printer fra en computer via et netværk, skal du først tilslutte printeren til netværket og derefter installere softwaren på computeren. Denne vejledning fører dig gennem processen med opsætning af din printer på et kabelforbundet eller trådløst netværk.