HP ENVY 4500- og HP DeskJet 3540-printere - Trådløs printeropsætning (Mac)

Dette dokument gælder for All-in-One-printerne HP ENVY 44500, 4501, 4502, 4503, 4504, 4505, 4506, 4507, 4508, 4509, DeskJet Ink Advantage 3545, 3546 og 3548 samt Mac-computere.
Hvis du vil konfigurere en HP-printer på et trådløst (Wi-Fi) netværk, skal du forbinde printeren til det trådløse netværk og derefter installere printerdriveren og softwaren fra HP-webstedet. Vælg Trådløs som forbindelsestype, når du bliver bedt om det under installationen.

Trin 1: Forbered installationen

Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk skal du have navn og adgangskode til netværket og kontrollere, at routeren, printeren og computeren er tændt.
  1. Brug følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID (Service Set Identifier).
    • Adgangskode til netværket: Adgangskoden kaldes også WEP-nøglen eller WPA-sikkerhedsadgangsudtrykket.
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang: HP anbefaler bredbåndsinternetadgang f.eks. kabel eller DSL til download af software ved hjælp af webtjenester og til printeropdateringer.
  2. Sørg for, at routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det trådløse netværk, som du vil slutte printeren til. Tænd for printeren, og placer den tæt ved computeren og inden for rækkevidde af routeren under opsætningen.
  3. Træk stikket fra USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.

Trin 2: Slut printeren til det trådløse netværk

Med Guide til trådløs opsætning er det nemt at konfigurere og håndtere den trådløse forbindelse til printeren.
  1. Tryk på ikonet Trådløs på printerens kontrolpanel, og tryk derefter på knappen ved siden af Indstillinger.
  2. Tryk på pil ned for at rulle til guiden Trådløs konfiguration, og tryk derefter på OK.
    Guiden søger efter og viser en liste over tilgængelige netværk.
  3. Tryk på pil ned for at rulle til navnet på dit netværk, og tryk derefter på OK.
    Hvis navnet på dit netværk ikke vises på listen, kan du indtaste det manuelt.
    1. Tryk på pil ned for at rulle til Indtast nyt netværksnavn, og tryk derefter på OK.
    2. Tryk på pil ned for at rulle til de relevante bogstaver eller tal på skærmtastaturet.
      bemærk:
      Du skal huske at skelne mellem store og små bogstaver. Ellers er det ikke muligt at oprette trådløs forbindelse.
    3. Når du har indtastet det nye netværksnavn, skal du rulle til Udfør og trykke på OK.
      Printeren forsøger at få forbindelse til netværket.
  4. Angiv din WEP- eller WPA-nøgle, når du bliver bedt om det.
    1. Tryk på pil ned for at rulle til de relevante bogstaver eller tal på skærmtastaturet.
      bemærk:
      Du skal huske at skelne mellem store og små bogstaver. Ellers er det ikke muligt at oprette trådløs forbindelse.
    2. Når du har indtastet WEP- eller WPA-nøglen, skal du rulle til Udfør og trykke på OK for at bekræfte.
      Printeren forsøger at få forbindelse til netværket.

Trin 3: Hent og installér driveren

Download og installér den nyeste version af din printers fuldfunktionssoftware fra HP's websted.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Indtast din printermodel i feltet Indtast enhedens modelnummer for at begynde.
  3. Vælg din printer i rullemenuen, og klik derefter på Begynd.
  4. Klik på Download.
  5. Når download er færdig, skal du klikke på den fil, der hedder xxxx.dmg i browserens downloadbjælke eller i mappen Downloads for at starte installationsprogrammet.
    Eksempel på xxxx.dmg-filen i browserens downloadbjælke
    Eksempel på xxxx.dmg-filen i Mac-computerens Downloads-mappe
  6. I vinduet med installationsprogrammet skal du dobbeltklikke på HP Inkjet SW.
    HP Inkjet SW i installationsvinduet
  7. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.
  8. Når du bliver bedt om det, skal du lukke installationssoftwaren.
    HP-hjælpeprogrammet åbnes.
  9. Vælg navnet på din printer, og klik derefter på Fortsæt i HP Utility-opsætningsvinduet.
  10. Klik på Tilføj printer.
    Vinduet Tilføj vises.
  11. Klik på navnet på din printer.
    Sørg for, at du har valgt printeren med Bonjour angivet under Type.
  12. Klik i menuen Brug eller Udskriv med, og vælg derefter navnet på din printer i rullemenuen.
  13. Billede: Vælg navnet på din printer i menuen Brug
  14. Klik på Tilføj for at føje printeren til listen.
  15. I vinduet for installationsprogrammet Tilføj printer skal du klikke på Fortsæt.
  16. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre printeropsætningen, og klik derefter på Udført.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemse denne liste over ofte stillede spørgsmål om installation og opsætning af din trådløse HP-printer.