HP LaserJet Pro M130-M134-printere - Trådløs printeropsætning (Windows)

Dette dokument er til Windows-computere og HP LaserJet Pro M130fw-, M130nw-, M132fw-, M132nw- og M132snw-printere.
For at sætte en HP-printer op på et trådløst netværk (Wi-Fi) skal du installere printerdriveren og softwaren fra HP's websted. Vælg Trådløs som forbindelsestype, når du bliver bedt om det under installationen.
Trin 1: Vælg, hvordan du vil installere softwaren
Før du installerer softwaren, skal du vælge en installationsmetode. Følgende oplysninger kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken installationsmetode du skal benytte.
  • CD: Det er nemt og hurtigt at installere printersoftwaren fra cd'en. Men cd'en indeholder muligvis ikke den nyeste software til rådighed, selv med en nyere printer.
  • Download: Downloader du printersoftwaren fra HP's websted, får du den nyeste printersoftware. Download af den nyeste software tager længere tid end at bruge cd'en, men det kan hjælpe dig med at undgå installationsproblemer.
Trin 2: Forbered installationen
Før du installerer printersoftwaren og opretter forbindelse til dit trådløse netværk, skal du kontrollere kravene, tænde for computeren og routeren og konfigurere printeren.
  1. Du skal indsamle følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID'et.
    • Adgangskode til netværk (WEP-nøgle eller WPA-sikkerhedsadgangskode)
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang (anbefales): HP anbefaler bredbåndsinternetadgang, f.eks. kabel eller DSL.
    • Din printer med trådløse funktioner: Sørg for, at printeren er placeret tæt ved computeren under installationen.
    • USB-kabel: Installationsprogrammet beder dig muligvis om at tilslutte et USB-kabel.
  2. Sørg for, at printeren, routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det samme trådløse netværk, som du slutter printeren til.
  3. Konfigurér printeren, læg papir i papirbakken, og installér tonerpatronerne. For detaljerede trin skal du gå til siden HP's kundesupport, indtaste din printermodel og vælge Opsætning af printer for første gang. Tryk på Enter, og vælg derefter dokumentet på listen.
  4. Tag USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.
Trin 3: Slut printeren til det trådløse netværk
Tilslut printeren til netværket med en router, der understøtter Wi-Fi Protected Setup (WPS), eller slut printeren til netværket med guiden til trådløs opsætning på printeren.
Når printeren er sluttet til netværket, er trådløs-indikatoren tændt og konstant.
Trin 4: Hent og installér printerdriveren
Download og installér den nyeste version af din printers fuldfunktionssoftware fra HP's websted.
Hvis skærmbilledet Auto Wireless Connect vises under installationen, skal du bruge det til at afslutte den trådløse opsætning. Ellers skal du følge vejledningen i installationssoftwaren for at fuldføre konfigurationen.
  1. Tag alle USB-kabler ud af printeren.
  2. Gå til 123.hp.com/laserjet, og klik derefter på Download for at downloade og køre HP Easy Start.
  3. Klik på Min Printer er ikke vist, når du bliver bedt om at vælge din printer.
    Der vises et skærmbillede med Printer ikke fundet.
    Figur : Klik på min Printer er ikke vist
    Klik på min Printer er ikke vist
  4. Klik på Fortsæt, og vælg derefter Trådløst netværk (hvis relevant).
    Figur : Valg af Trådløst netværk (hvis relevant)
    Valg af Trådløst netværk (hvis relevant)
  5. Klik på Fortsæt, og følg derefter vejledningen på skærmen for at konfigurere printeren på et trådløst netværk.
      bemærk:
    Hvis overførslen mislykkes, skal du gå til HP Kundesupport – Software- og driverdownloads, indtaste din printermodel, hvis du bliver bedt om det, og derefter bekræfte, at versionen af operativsystemet er korrekt. Under Driver- og produktinstallationssoftware skal du klikke på Download ved siden af fuldfunktionsdriveren og derefter følge vejledningen på skærmen for at bruge guiden HP Download and Install Assistant.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om konfiguration af den trådløse netværksforbindelse.