HP-printere - Opdatering eller opgradering af firmware på printeren

Dette dokument gælder for HP Inkjet- og LaserJet-printere.
HP udsender jævnligt nye versioner af printerfirmware med produktforbedringer eller rettelser af problemer. Afhængigt af din printer kan apps på printerens kontrolpanel også blive opdateret. Opdatering af firmware og apps med jævne mellemrum for at sikre, at du får mest muligt ud af din printer.
Brug en af følgende metoder til at opdatere firmwaren. Hvis en af metoderne ikke virker, skal du prøve den anden.