• Oplysning

HP LaserJet Enterprise 700 MFP M725 - 13.A Papirstop i bakken til 3500 ark

13.A Papirstop i bakken til 3500 ark
Brug følgende fremgangsmåde til at kontrollere for papir i alle mulige stoppositioner med relation til bakken med høj kapacitet til 3.500 ark. Når der opstår stop, viser kontrolpanelet muligvis en besked og en animation om, hvordan du afhjælper stoppet.
  • 13.AY.XX Papirstop i bakke Y, hvor Y svarer til bakkenummeret tildelt HCI-arkføderen
  1. Åbn højre og venstre side af bakken.
    Figur : Åbn bakken
  2. Fjern eventuelle beskadigede ark papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Tryk på den grønne knap over bakken i højre side for at udløse adgangspladen til papirstop.
    Figur : Luk adgangspladen ved papirstop
  4. Hvis der er fastklemt papir i indføringsområdet, skal du trække det nedad for at fjerne det.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  5. Skub adgangspladen til papirstop op for at lukke den.
    Figur : Tryk på udløserknappen ved papirstop
  6. Luk højre og venstre side af bakken.
    Figur : Luk bakken
  7. Åbn papirstopdækslet i højre side af kabinettet til højkapacitetsbakken.
    Figur : Åbn adgangsdækslet ved papirstop
  8. Løft pladen til frigørelse af papirstop op, og fjern evt. fastklemt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  9. Luk papirstopdækslet i højre side af kabinettet til højkapacitetsbakken.
    Figur : Luk adgangsdækslet ved papirstop