HP LaserJet Enterprise 700 M712 - 13.A2, 13.A3, 13.A4, 13.A5 Papirstop i bakke 2, bakke 3, bakke 4 eller bakke 5

13.A2, 13.A3, 13.A4, 13.A5 Papirstop i bakke 2, bakke 3, bakke 4 eller bakke 5

Brug følgende fremgangsmåde til at kontrollere for papir på alle mulige stoppositioner med relation til bakke 2, bakke 3 og bakken til 500 ark. Når der opstår stop, viser kontrolpanelet muligvis en besked og en animation om, hvordan du afhjælper stoppet.
  • 13.A2.XX Papirstop i bakke 2
  • 13.A3.XX Papirstop i bakke 3
  • 13.A4.XX Papirstop i bakke 4
  • 13.A5.XX Papirstop i bakke 5
bemærk:
Følgende procedure viser bakke 2. Metoden til afhjælpning af papirstop i bakke 3, 4 og 5 er den samme.
  1. Åbn dækslet i højre side. Hvis du kan se det papir, der sidder fast, skal du trække det forsigtigt ud af produktet.
    Figur : Åbn papirstopdækslet
  2. Hvis du ikke kunne afhjælpe papirstoppet via dækslet i højre side, skal du trække bakken ud af produktet.
    Figur : Åbn bakken
  3. Fjern eventuelt beskadiget papir fra bakken
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  4. Hvis kanten af papiret er synlig i indføringsområdet, skal du trække papiret langsomt til venstre og derefter ud af produktet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
    bemærk:
    Lad være med at tvinge papiret, hvis det ikke let lader sig trække ud. Hvis papiret sidder fast i en bakke, skal du prøve at trække det ud gennem bakken ovenfor (hvis der er muligt) eller via tonerpatronområdet.
  5. Luk bakken.
    Figur : Luk bakken
    bemærk:
    Sørg for, at papiret ligger fladt i alle bakkens hjørner, og at papiret ligger under styrenes tapper.
  6. Luk adgangsdækslet i højre side.
    Figur : Luk papirstopdækslet