HP LaserJet Enterprise 500 color M551 - Mulige placeringer af papirstop og skift af papirstopudbedring

Mulige placeringer af papirstop
Brug denne illustration til at finde placeringer af papirstop. Derudover vises instruktioner på kontrolpanelet, som henviser til placeringen af papirstop, og uddyber, hvordan du fjerner papirstoppet.
  bemærk:
De interne områder i produktet, der måske skal åbnes for at fjerne papirstoppet, har grønne håndtag eller grønne etiketter.
    Figur : Mulige placeringer af papirstop
  1. Udskriftsbakkeområde
  2. Duplekserområde
  3. Område for bakke 1
  4. Bakke til 500 ark papir og kraftige medier (ekstraudstyr) (bakke 3)
  5. Opsamlingsområde for bakke 2
  6. Området omkring fikseringsenheden
Skifte papirstopudbedring
Dette produkt har automatisk afhjælpning af papirstop. Du kan bruge denne funktion til automatisk at udskrive fastklemte sider igen. Følgende indstillinger er tilgængelige:
  • Automatisk – Produktet forsøger at genudskrive fastklemte sider, når der er tilstrækkelig hukommelse.
  • Fra – Produktet forsøger ikke at genudskrive sider, der har siddet fast. Eftersom der ikke bruges hukommelse til at gemme de sidste sider, er ydeevnen optimal.
      bemærk:
    Hvis produktet løber tør for papir, når du bruger denne indstilling, og jobbet skal udskrives på begge sider, kan nogle sider gå tabt.
  • Til – Produktet genudskriver altid fastklemte sider. Yderligere hukommelse allokeres for at gemme de sidste par sider, der blev udskrevet. Dette kan gå ud over den samlede ydeevne.
  1. Tryk på knappen Hjem på produktets kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Administration
    • Generelle indstillinger
    • Udbedring af stop
  3. Vælg den relevante indstilling, og tryk derefter på knappen OK.