HP LaserJet Enterprise 500 color M551 - 13.A1 Papirstop i bakke 1

13.A1 Papirstop i bakke 1
Brug følgende fremgangsmåde til at kontrollere for papir på alle mulige stoppositioner med relation til bakke 1. Når der opstår papirstop, viser kontrolpanelet muligvis en besked og en animation om, hvordan du afhjælper stoppet.
  • 13.A1.XX Papirstop i bakke 1
  1. Hvis fastklemt papir er synligt i bakke 1, skal du udbedre papirstoppet ved forsigtigt at trække papiret lige ud. Tryk på knappen OK for at fjerne meddelelsen.
    Figur : Placering af papirstop i bakke 1
  2. Hvis du ikke kan fjerne papiret, eller hvis der ikke er noget fastklemt papir synligt i bakke 1, skal du lukke bakke 1 og åbne højre dæksel.
    Figur : Placering af højre dæksel
  3. Hvis papir er synligt inden for det højre dæksel, skal du trække forsigtigt i papirets bagkant for at fjerne det.
    Figur : Placering af papirstop i højre dæksel
  4. Træk forsigtigt papiret ud af opsamlingsområdet.
    Figur : Placering af fastklemt papir i opsamlingsområde
  5. Luk det højre dæksel.
    Figur : Placering af højre dæksel