HP LaserJet Enterprise 600 M601, M602, M603 - 13.8. Papirstop i hæfteenhed/stabler

13.8. Papirstop i hæfteenhed/stabler

Brug følgende fremgangsmåde til at afhjælpe papirstop i hæfteenheden/stableren. Når der opstår stop, viser kontrolpanelet muligvis en besked og en animation om, hvordan du afhjælper stoppet.
  • 13.8X.XX Hæfter/stablerstop
  1. Åbn dækslet til stableren eller hæfter/stableren bag på produktet, og åbn den bageste udskriftsbakke.
    Figur : Åbn adgangsdækslet ved papirstop
  2. Fjern forsigtigt eventuelt fastklemt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Luk dækslet til stableren eller hæfter/stableren bag på produktet, og luk den bageste udskriftsbakke.
    Figur : Luk adgangsdækslet ved papirstop
  4. Hvis en meddelelse om papirstop ikke forsvinder, er der stadig et fastklemt ark. Kontroller, om der sidder papir fast et andet sted. Kontroller ekstraudstyrets forside, og fjern eventuelt fastklemt papir.
    bemærk:
    Udskriftsbakken skal trykkes ned til laveste position, for at udskrivningen kan fortsætte.
bemærk:
Kontroller, at udskriftsbakken er trykket ned til laveste position for at fortsætte udskrivningen.