HP LaserJet Enterprise 600 M601, M602, M603 - 13.A Papirstop i bakken til 1500 ark

13.A Papirstop i bakken til 1500 ark
Brug følgende fremgangsmåde til at afhjælpe papirstop i bakken til 1.500 ark (ekstraudstyr). Når der opstår stop, viser kontrolpanelet muligvis en besked og en animation om, hvordan du afhjælper stoppet.
  • 13.AY.XX Papirstop i bakke Y, hvor Y svarer til bakkenummeret tildelt HCI-arkføderen
  1. Åbn bakkens frontlåge.
    Figur : Åbn bakkens frontdæksel
  2. Hvis papirets kant kan ses i indføringsområdet, skal du langsomt trække papiret nedad og ud af produktet. (Lad være med at trække papiret lige ud, da dette vil få det til at gå i stykker). Hvis du ikke kan se papiret, skal du kontrollere den næste bakke eller området omkring topdækslet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Sørg for, at papirstakkens højde ikke overskrider de niveauer for maksimal stakhøjde, der findes på papirstyrene, og at stakkens forkant er rettet ind mod pilene.
    Figur : Korrekt ilægning af papir
  4. Luk frontlågen.
    Figur : Luk bakken
  5. Tryk på knappen OK for at fjerne meddelelsen.
  6. Hvis en meddelelse om papirstop ikke forsvinder, sidder der stadig et fastklemt ark i produktet. Kontroller, om der er papirstop andre steder.