HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - 13.8. Papirstop i hæfteenhed/stabler

13.8. Papirstop i hæfteenhed/stabler
Brug følgende fremgangsmåde til at afhjælpe papirstop i hæfteenheden/stableren. Når der opstår stop, viser kontrolpanelet muligvis en besked og en animation om, hvordan du afhjælper stoppet.
  • 13.8X.XX Hæfter/stablerstop
  1. Hvis du kan se fastklemt papir i hæfteenheden/stableren, skal du tage fat i forkanten af papiret og langsomt trække papiret ud af produktet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  2. Åbn dækslet til hæfteenheden/stableren.
    Figur : Åbn øverste højre dæksel
  3. Hvis du kan se det papir, der sidder fast, skal du tage fat i begge sider af papiret og langsomt trække det ud af printeren.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  4. Løft den grønne tap for at åbne papirstyret, og fjern fastklemt papir, der befinder sig under styret.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  5. Luk dækslet til hæfteenheden/stableren.
    Figur : Luk øverste højre dæksel