HP ScanJet Pro 2000 s1, 3000 s3 - Grundlæggende tip til fejlfinding

Grundlæggende tip til fejlfinding
Enkle problemer som smuds på scannerstrimlerne eller løse kabler kan medføre, at scanneren producerer slørede scanninger, ikke fungerer, som den skal, eller ikke virker overhovedet. Når du kommer ud for scanningsproblemer, skal du altid kontrollere følgende.
  • Hvis du scanner et dokument, der skal analyseres ved hjælp af optisk tegngenkendelse (OCR), skal du sørge for, at det originale dokument er tydeligt nok til at blive analyseret.
  • Sørg for, at USB- og strømkablerne sidder forsvarligt fast i deres respektive stik bag på scanneren, og at strømkablet er sat i en stikkontakt eller et overspændingsbeskyttet strømudtag, som virker.
  • Kontroller, at scanneren ikke er blevet slukket automatisk. Hvis det er tilfældet, skal du trykke på knappen Power (Tænd/sluk) for at tænde for scanneren.
  • Kontroller, at der er strøm på scanneren.
    • Kontrollér, at strømindikatoren på kontrolpanelet er tændt.
    • Hvis strømindikatoren ikke lyser, skal du kontrollere, at stikkontakten eller det overspændingsbeskyttede strømudtag, som strømforsyningen er sat i, er tændt.
    • Hvis stikkontakten eller det overspændingsbeskyttede strømudtag er tændt, men strømindikatoren stadig ikke lyser, kan strømforsyningen være defekt. Kontakt www.hp.com/go/sj2000s1 or www.hp.com/go/sj3000s3 for at få hjælp.
  • Hvis scanningssoftwaren viser meddelelsen Scanner not found (Scanneren blev ikke fundet), når du forsøger at bruge scanneren, skal du slukke scanneren, vente 30 sekunder og så tænde for scanneren igen. Hvis meddelelsen stadig vises, skal scanneren muligvis nulstilles.
  • Hvis scanneren er sluttet til computeren via en USB-hub eller en USB-port foran på computeren, skal du slutte scanneren til en USB-port bag på computeren i stedet for.
  • Windows: Sørg for, at knappen Scan er aktiveret (der er flere oplysninger under Produkttilgængelighed).
  • Sluk scanneren, vent 30 sekunder, og tænd den igen.
  • Sørg for, at låget til dokumentføderen er lukket.
  • Genstart computeren.
Hvis problemerne fortsætter, er din HP-scanningssoftware, din firmware eller de tilknyttede drivere muligvis forældede eller beskadigede. Du kan finde software-, firmware- og driveropdateringer til scanneren på www.hp.com/go/sj2000s1 or www.hp.com/go/sj3000s3.