HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s4, 7000 s3 - Grundlæggende tip til fejlfinding

Grundlæggende tip til fejlfinding
Enkle problemer som smuds på scannerstrimlerne eller løse kabler kan medføre, at scanneren producerer slørede scanninger, ikke fungerer, som den skal, eller ikke virker overhovedet. Når du kommer ud for scanningsproblemer, skal du altid kontrollere følgende.
  • Hvis du scanner et dokument, der skal analyseres ved hjælp af optisk tegngenkendelse (OCR), skal du sørge for, at det originale dokument er tydeligt nok til at blive analyseret.
  • Sørg for, at USB- og strømkablerne sidder forsvarligt fast i deres respektive stik bag på scanneren, og at strømkablet er sat i en stikkontakt eller et overspændingsbeskyttet strømudtag, som virker.
  • Kontrollér, at scanneren ikke er slukket automatisk. Hvis det er tilfældet, skal du trykke på knappen Power (Tænd/sluk) for at tænde scanneren.
  • Kontroller, at der er strøm på scanneren.
    • Kontrollér, at strømindikatoren på kontrolpanelet er tændt.
    • Hvis strømindikatoren ikke lyser, skal du kontrollere, at stikkontakten eller det overspændingsbeskyttede strømudtag, som strømforsyningen er sat i, er tændt.
    • Hvis stikkontakten eller det overspændingsbeskyttede strømudtag er tændt, men strømindikatoren stadig ikke lyser, kan strømforsyningen være defekt. Kontakt www.hp.com/go/sj5000s4 or www.hp.com/go/sj7000s3 for at få hjælp.
  • Hvis scanningssoftwaren viser meddelelsen Scanner not found (Scanneren blev ikke fundet), når du forsøger at bruge scanneren, kan du gøre følgende. Start scanningsprogrammet efter hvert trin for at se, om scanneren fungerer korrekt. Gå videre til næste trin, hvis problemet ikke er løst.
    • Kontrollér, at USB-kablet er korrekt tilsluttet.
    • Hvis scanneren er sluttet til computeren via en USB-hub eller en USB-port foran på computeren, skal du slutte scanneren til en USB-port bag på computeren i stedet for.
    • Sluk scanneren, vent 30 sekunder, og tænd den igen.
    • Genstart computeren, og prøv derefter at starte programmet igen.
    • Hvis problemerne fortsætter, er din HP-scanningssoftware, din firmware eller de tilknyttede drivere muligvis forældede eller beskadigede. Du kan finde software-, firmware- og driveropdateringer til scanneren på www.hp.com/support.
  • Hvis scanneren er sluttet til computeren via en USB-hub eller en USB-port foran på computeren, skal du slutte scanneren til en USB-port bag på computeren i stedet for.
  • Sørg for, at knappen Simplex Scan (Simpleksscanning) eller Duplex Scan (Dupleksscanning) er aktiveret (der er flere oplysninger under Produkttilgængelighed).
  • Sluk scanneren, vent 30 sekunder, og tænd den igen.
  • Sørg for, at dækslet til dokumentføderen er lukket. Se efter fejlmeddelelsen Hatch Open (Låget er åbent) i displayet på kontrolpanelet.
  • Genstart computeren.
Hvis problemerne fortsætter, er din HP-scanningssoftware, din firmware eller de tilknyttede drivere muligvis forældede eller beskadigede. Du kan finde software-, firmware- og driveropdateringer til scanneren på www.hp.com/go/sj5000s4 or www.hp.com/go/sj7000s3.