HP pc'er - brug af GeForce Experiece-softwaren til at modtage driveradvarsler

Dette dokument vedrører specifikke computere fra HP med NVIDIA-grafikprocessor (GPU) og Windows 8 eller Windows 10.
Brug GeForce Experience-softwaren til at konfigurere dine driveropdateringsadvarsler. Opdaterede drivere sørger for, at spilydeevnen på din computer er optimal.

Opsætning af driveradvarsler i GeForce Experience

Udfør følgende trin for at åbne GeForce Experience og konfigurere driveradvarsler:
  1. Søg efter og åbn GeForce Experience i Windows.
    Hvis softwaren ikke er opdateret, får du muligvis et skærmbillede, der informerer dig om, at Nye opdateringer er klar. Klik på INSTALLÉR, og følg anvisningerne for at installere opdateringerne, eller klik på IKKE NU for at fortsætte uden at opdatere.
  2. På startskærmbilledet skal du klikke på fanen Indstillinger og derefter på Søg efter opdateringer.
    Figur : Vælge Søge efter opdateringer
    Vælge på Søg efter opdateringer på fanen Indstillinger.
  3. For at angive indstillinger for opdateringsmeddelelser og downloads skal du i bunden af fanen Indstillinger vælge Download automatisk driveropdateringer, og lad mig bestemme, hvornår de skal opdateres og/eller Giv mig besked, når en GeForce-driveropdatering er tilgængelig.
    Figur : Indstillinger for opdateringsmeddelelser
    Indstillinger for opdateringsmeddelelser

Søgning efter driveropdateringer

Følg vejledningerne for at søge efter driveropdateringer manuelt:
  1. Klik på fanen Drivere.
    Figur : Fanen Drivere
    Fanen Drivere valgt
  2. Klik på Søg efter opdateringer til højre for fanerne.
    Figur : Søg efter opdateringer
    Knappen Søg efter opdateringer valgt
  3. Vælg de tilgængelige opdateringer, og følg vejledningerne på skærmen for at downloade og installere opdateringerne.