• Oplysning
    Corona virus (COVID19) Indvirkning:

Vi oplever længere ventetid end forventet for at nå frem til en support agent. Venligst brug vores digitale løsninger f.eks. Vores virtuelle agent (på engelsk), Vores diagnoseværktøjer (på engelsk) eller din HP-konto for hurtigere service. Kunder med Instant ink kan finde hjælp på instantink.com.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP-pc'er og -printere - Sådan finder du dit serienummer

Dette dokument gælder for alle HP-produkter.
Hvert HP-produkt har et unikt identifikationsnummer, der kaldes et serienummer. Du skal kende serienummeret, når du skal tale med support, når der skal udføres service på produktet eller for at afgøre, om produktet stadig er dækket af garantien.