HP DeskJet 3700-printere - Trådløs printeropsætning (Windows)

Dette dokument gælder for HP DeskJet 3720, 3721, 3722, 3730, 3732, 3733, 3735, 3750, 3752, 3755, 3758, 3760, 3762 og 3764 DeskJet Ink Advantage 3775, 3776, 3778, 3785, 3786, 3787, 3788, 3789 og 3790 All-in-One-printere.
Installer printerdriverne og anden software til din printer, så du kan bruge den på et trådløst netværk. Hvis du har mere end én computer på netværket, skal du installere printersoftwaren på alle de computere, du planlægger at dele printeren med.

Videooversigt

Denne video viser, hvordan du installerer din trådløse HP-printer med en midlertidig USB-forbindelse.

Trin 1: Forbered installationen

Før du installerer printersoftwaren og opretter forbindelse til dit trådløse netværk, skal du kontrollere kravene, tænde for computeren og routeren og konfigurere printeren.
  1. Hvis du vil bruge din printer på et trådløst netværk, skal du have følgende:
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang: HP anbefaler bredbåndsinternetadgang f.eks. kabel eller DSL til download af software ved hjælp af webtjenester og til printeropdateringer.
  2. Sørg for, at routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det trådløse netværk, som du vil slutte printeren til.
  3. Konfigurer printeren, læg papir i papirbakken, og installer blækpatronerne. For mere information om opsætning af printeren, skal du gå til Første gang printeropsætning.
  4. Tænd for printeren, og placer den tæt ved computeren og inden for rækkevidde af routeren under opsætningen.

Trin 2: Installér printersoftwaren

På den computer, du vil udskrive fra, skal du starte installationen af softwaren og derefter downloade og installere HP-fuldfunktionsprinterdriveren. Den indeholder den trådløse printerdriver samt HP Printer Assistent-softwaren til scanning og administration af andre printerfunktioner.
  1. Træk alle USB-kabler ud af printeren, hvis det er nødvendigt.
  2. Gå til 123.hp.com/dj3700, og klik derefter på Download for at downloade og køre HP Easy Start.
  3. Klik på Min Printer er ikke vist, når du bliver bedt om at vælge din printer.
    Der vises et skærmbillede med Printer ikke fundet.
    Klik på min Printer er ikke vist
  4. Klik på Fortsæt, og vælg derefter Trådløst netværk (hvis relevant).
    Valg af trådløst netværk (hvis relevant)
  5. Klik på Fortsæt, og følg derefter vejledningen på skærmen for at konfigurere printeren på et trådløst netværk.
bemærk:
Hvis downloaden mislykkes, skal du gå til HP-kundesupport - Software- og driverdownloads, klikke på Printer, indtaste printerens modelnummer, og derefter klikke på Send. Bekræft, at din version af Windows er korrekt. Under overskriften Driver-Software til produktinstallation, skal du klikke på Download for den komplette softwarepakke, eller klik på Basisdrivere angående andre drivermuligheder.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om konfiguration af den trådløse netværksforbindelse.