• Oplysning

HP-printere - Opsætning af HP Smart-appprinter fejler (Android)

Dette dokument gælder for HP-printere og Android-smartphones og tablets.
Når du bruger HP Smart-appen på din Android-enhed til at konfigurere printeren på dit kablede eller trådløse netværk, men ikke kan fuldføre konfigurationen, skal du benytte fremgangsmåden i dette dokument for at fejlfinde problemer, der kan forårsage konfigurationsproblemer med trådløs printer.
Trin 1: Opdateret liste med printere i HP Smart-appen
Selv om opsætningen er gennemført, kan det tage flere minutter, før HP Smart-appen registrerer printeren på netværket.
Tryk på plustegnet på HP Smart-appens startskærm, for at få vist listen over printere.
  • Hvis din printer findes på listen, er printeropsætningen færdig. Du behøver ikke fortsætte fejlfindingen.
  • Hvis din printer ikke findes på listen, skal du slukke for printeren, vente i 60 sekunder og derefter tænde for printeren. Når printeren er standset og lydløs, skal du åbne HP Smart-appen på din Android-enhed og derefter kontroller printerlisten igen.
Hvis den mobile printeropsætningsfejl fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 2: Kontroller netværk og status for printeren
Kontrollér, at dit netværk fungerer korrekt, og at printeren er klar til netværksopsætning.
  • Bekræft at den mobile enhed er tilsluttet netværket: På din mobile enhed skal du åbne Wi-Fi-indstillingerne og derefter sørge for, at din mobile enhed er tilsluttet det trådløse netværk, du vil slutte printeren til.
  • Bekræft, at printeren er klar til netværksopsætning: Vælg forbindelsestype.
    • Trådløs netværksforbindelse: Kontroller på printeren, at indikatoren ved siden af ikonet for trådløs enten er tændt og lyser konstant eller blinker. Hvis indikatoren for trådløs ikke er tændt eller blinker, tryk på knappen trådløs, eller åben det trådløse netværk eller menuen for indstillinger for at sikre, at det trådløse signal er tændt.
    • Kabelforbundet netværksforbindelse: Kontroller, at kablet er sluttet til printerens Ethernet-port og til en ledig port på routeren. Når kablet er tilsluttet, skal det grønne lys konstant lyse, og det orange aktivitetslys skal blinke.
      Slut Ethernet-kablet til printeren og routeren
  • Kontrollér routerbåndet: Mange routere kan køre i både 2,4 GHz- og 5,0 GHz-frekvensbånd, men ikke alle HP-printere understøtter begge bånd. Kontrollér, at routerens 2,4 GHz-bånd er aktiveret og sender. Hvis routeren sender separate netværksnavne (SSID'er) til hvert bånd, skal du tilslutte printeren til SSID for 2,4 GHz-båndet.
  • Sluk for Smart netværk kontakten på Samsung enheder: Sørg for, at indstillingen Smart netværk kontakt er slukket i indstillingerne for Wi-Fi eller den avancerede menu.
      bemærk:
    Ikke alle Samsung enheder har en Smart netværk kontakt-indstilling.
    Deaktivering af Smart netværk kontakten
  • Sluk for mobildata (Android OS 7 og nyere enheder): Under printeropsætning sluk midlertidigt mobildata for at opnå det bedste resultat.
  • Bekræft at printeren ikke er på energispare- eller i slumretilstand: Kontroller, at printeren er tændt, og at den er klar til trådløs printeropsætning.
  • Sluk for nærvedstående printere: Hvis du har flere trådløse printere i nærheden, kan det måske reducere støj på det trådløse signal under opsætning, hvis du slukker for dem.
Hvis den mobile printeropsætningsfejl fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 3: Konfigurer printeren med HP Smart-appen igen
Når du har sikret dig, at netværket fungerer korrekt og at printeren er klar til opsætning af netværk, skal du konfigurere printeren på netværket med HP Smart-appen.
Tryk på plustegnet på HP Smart-appens startskærm, for at få vist listen over printere.
  • Hvis din printer findes på listen med HP-Opsætning > [din printermodelserie] under den anførte printer, tryk på din printer, og følg derefter vejledningen på skærmen for at konfigurere din printer.
    Eksempel på HP-opsætning > [din printermodelserie]
  • Hvis din printer ikke findes på listen, skal du trykke på Min printer findes ikke, tryk på Hjælp med at indstille en ny printer, og følg derefter vejledningen på skærmen for at konfigurere din printer.
  • Hvis den mobile opsætning til din kabelforbundne printer fortsat mislykkes, skal du gå til HP's kundesupport for at få yderligere hjælp.
  • Hvis den mobile printeropsætning til din trådløse printer fortsat mislykkes, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 4: Opret manuel forbindelse mellem printeren og netværket (kun trådløse forbindelser)
Prøv at slutte printeren til netværket manuelt, så HP Smart-appen kan finde printeren. Vælg printertype for kontrol af skærmen til din printer.