HP LaserJet Pro - Indstil Stilletilstand

Indledning

Stilletilstand (Quiet Print Mode) er en indstilling på printerens kontrolpanel, der er udviklet af hensyn til støjfølsomme brugere, der måtte være i printerens umiddelbare nærhed. Når denne indstilling aktiveres på kontrolpanelet for de følgende printere, reduceres støjniveauet, og udskriftshastigheden sænkes.
  • HP LaserJet Pro 400 Printer M401
  • HP LaserJet Pro M402
  • HP LaserJet Pro M403
  • HP LaserJet Pro 400 MFP M425
  • HP LaserJet Pro MFP M426
  • HP LaserJet Pro MFP M427

Konfigurer indstillingerne for Stilletilstand ved hjælp af kontrolpanelet

Følg disse trin for at konfigurere Stilletilstand på printerens kontrolpanel:

Trin 1: Opdater firmwaren for at få vist indstillingen på printerens kontrolpanel

bemærk:
Det er ikke nødvendigt at opdatere firmwaren til HP LaserJet Pro 400-printeren M401 og HP LaserJet Pro 400 MFP M425, da indstillingen Stilletilstand (Quiet Print Mode) allerede er tilgængelig for disse printere.
Gå til support.hp.com/drivers , og opdater firmwaren til "20150916" for de følgende printere:
  • HP LaserJet Pro M402
  • HP LaserJet Pro M403
  • HP LaserJet Pro MFP M426
  • HP LaserJet Pro MFP M427
For at finde instruktioner til at downloade og opdatere firmwaren skal du gå til HP LaserJet Pro - Opdatering af firmwaren.

Trin 2: Aktiver indstillingen fra printerens kontrolpanel

Afhængigt af din printers kontrolpaneldisplay skal du vælge en af følgende skærmvisninger og så følge instruktionerne for at aktivere indstillingen.
bemærk:
Indstillingen "Fra (Off)" er standardindstillingen for Stilletilstand.

På kontrolpaneler med berøringsskærm

bemærk:
Brug scroll-baren til at rulle billedet, og tryk på muligheden for at vælge den.
  1. Rul skærmbilledet på printerens kontrolpanel, og tryk derefter på ikonet Opsætning (Setup) ().
  2. I Opsætningsmenuen (Setup Menu) skal du klikke på Systemopstilling (System Setup).
  3. Rul ned på listen i menuen, og tryk derefter på Stilletilstand (Quiet Print Mode).
  4. I indstillingen Stilletilstand (Quiet Print Mode) skal du trykke på en af følgende indstillinger:
    • "Til (On)" for at aktivere indstillingen.
    • "Fra (Off)" for at deaktivere indstillingen.

I kontrolpaneldisplay med to linjer

bemærk:
Brug højre eller venstre piletast til at rulle billedet, og tryk på knappen OK for at vælge.
  1. Tryk på knappen OK på printerens kontrolpanel.
    bemærk:
    Tryk på OK to gange, hvis printeren er i dvaletilstand.
  2. Brug piletasterne til at vælge Systemopsætning (System Setup), og tryk på OK.
  3. Tryk på piletasterne for at vælge Stilletilstand (Quiet Print Mode) i Systemopsætningsmenuen, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på piletasterne for at vælge en af følgende indstillinger i menuen Stilletilstand (Quiet Print Mode), og tryk derefter på OK for at sikre, at den valgte indstilling er angivet på printeren.
    • "Til (On)" for at aktivere indstillingen.
    • "Fra (Off)" for at deaktivere indstillingen.