HP-printere - Printere, der er kompatible med Google Cloud Print

Dette dokument gælder for netværkstilsluttede HP-printere med en aktiv internetforbindelse.
Bekræft, at din HP-printer understøtter Google Cloud Print. Hvis du ønsker at registrere og konfigurere din printer til at kunne bruge Google Cloud, skal du gå til Tilslutning og brug af Google Cloud Print.
Du kan hurtigt finde din printermodel ved at klikke eller rulle ned til afsnittet for din printer og trykke på tasterne CTRL og F. I søgefeltet, der vises, skal du indtaste printerens modelnummer (eksempel: 8612) og trykke på Enter for at finde din printer.