• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP-printere - HP-printere der er kompatible med Google Cloud Print

Dette dokument gælder for HP ePrint-understøttede netværkstilsluttede HP-printere med en aktiv internetforbindelse.
Google Cloud Print er en gratis tjeneste, der giver dig mulighed for at udskrive dokumenter og fotos sikkert fra en mobil eller netværkstilsluttet enhed (f.eks. en computer, telefon, tablet eller anden mobil enhed) til din printer.
Hvis du ønsker at registrere og konfigurere din printer til at kunne bruge Google Cloud, skal du gå til Tilslutning og brug af Google Cloud Print.
Gennemse listen for at finde ud af, om din printer fungerer med Google Cloud Print.
HP DeskJet-printere
HP DeskJet-printere, der kan bruge Google Cloud Print der er forbundet med en Gmail-konto eller med en HP Connected registrering.
HP ENVY-printere
HP ENVY-printere, der kan bruge Google Cloud Print er forbundet med en Gmail-konto eller med en HP Connected registrering.
HP LaserJet-printere
HP LaserJet og HP OfficeJet Enterprise-printere kan bruge Google Cloud Print der er forbundet med en Gmail-konto eller med en HP Connected registrering.
HP OfficeJet-printere
HP OfficeJet-printere, der kan bruge Google Cloud Print er forbundet med en Gmail-konto eller med en HP Connected registrering.