HP LaserJet Pro - Fejlsøgning af 54.xx-fejlmeddelelser (registrering af farveniveau)

Fejlsøgning af 54.xx-fejlmeddelelser (registrering af farveniveau)
Dette dokument indeholder oplysninger om, hvordan du håndterer almindelige fejlmeddelelser om registrering af farveniveau. Dokumentet indeholder ikke alle de mulige fejlkoder for HP Laserjet Pro-printere.
Nedenstående tabel indeholder en liste over almindelige kontrolpanelmeddelelser og hændelseskoder vedrørende HP Laserjet-printere. Tabellen indeholder også beskrivelser af koder og anbefalede handlinger i forbindelse med udbedring af fejlene.
Kontrolpanelmeddelelse/hændelseskode
Beskrivelse
Anbefalet handling
54,1599
Registrering af farveniveauet for sort kan ikke læses
Farvekalibreringsprocessen mislykkedes. Den mest sandsynlige årsag er, at tonerpatronen har nået tilstanden Meget lav.
Udskift tonerpatronen, og kalibrer derefter printeren.
54,1501
Registrering af farveniveauet for cyan kan ikke læses
54,1502
Registrering af farveniveauet for magenta kan ikke læses
54,1503
Registrering af farveniveauet for gul kan ikke læses
54,1500
Sensorfejl ved gul tonerniveau
Der er opstået et problem med føleren eller patronen.
Udskift tonerpatronen, og kalibrer derefter printeren.
Hvis fejlen fortsætter, når du har udskiftet tonerpatronen, skal føleren muligvis udskiftes. Kontakt HP Support: www.hp.com/go/support
54,1600
Sensorfejl ved tonerniveau for magenta
54,1700
Sensorfejl ved tonerniveau for cyan
54,1800
Sensorfejl ved tonerniveau for sort
54,1900
Dårlig føler for top af side (ØVERST)
Der er opstået et problem med en føler i printeren.
Føleren skal muligvis udskiftes. Kontakt HP Support: www.hp.com/go/support
54,2000
Fejl ved karruselrotation
En af tonerpatronerne kan have løsnet sig, eller der er opstået et problem med tonerkarrusellen.
Kontrollér, at alle patronerne er sat helt ind i den relevante position.
Hvis problemet fortsætter, kan det skyldes hardwareproblemer med karrusellen. Kontakt HP Support: www.hp.com/go/support
54,2100
Fejl i stråleregistrering (BD)
Der er opstået et problem med en føler i printeren.
Føleren skal muligvis udskiftes. Kontakt HP Support: www.hp.com/go/support
54,2500
Sensorfejl i forbindelse med top af side (ØVERST)
Der er opstået et problem med en føler i printeren.
Føleren skal muligvis udskiftes. Kontakt HP Support: www.hp.com/go/support
54,2800
Advarsel om tæthedssensor eller CPR-kontaminering
Der er opstået et problem med en føler i printeren.
På visse printere kan denne føler rengøres. Udskriv en renseside for at forsøge at løse problemet.
Hvis renseproceduren ikke løser problemet, skal føleren sandsynligvis udskiftes. Kontakt HP Support: www.hp.com/go/support