HP LaserJet Pro - Fejlsøgning af 20.xx-fejlmeddelelser (fejl i hukommelse) og 21.xx-fejlmeddelelser (udskriftsfejl)

Fejlsøgning af 20.xx-fejlmeddelelser (fejl i hukommelse) og 21.xx-fejlmeddelelser (udskriftsfejl)
Dette dokument indeholder oplysninger om, hvordan du håndterer almindelige fejlmeddelelser om begrænset hukommelse eller udskriftsfejl. Dokumentet indeholder ikke alle de mulige fejlkoder for HP Laserjet Pro-printere.
Nedenstående tabel indeholder en liste over almindelige kontrolpanelmeddelelser og hændelseskoder vedrørende HP Laserjet-printere. Tabellen indeholder også beskrivelser af koder og anbefalede handlinger i forbindelse med udbedring af fejlene.
Kontrolpanelmeddelelse/hændelseskode
Beskrivelse
Anbefalet handling
20,0000
Mangler hukommelse ved udskrivning
Printeren har ikke tilstrækkelig RAM til at behandle udskriftsjobbet.
Sluk og tænd for printeren, og forsøg derefter at udskrive jobbet igen. Hvis problemet fortsætter, kan du forsøge med en anden printerdriver. Du kan downloade printerdrivere fra supportwebstedet for denne printer. Gå til www.hp.com/go/support.
Når du bruger PCL 6-driveren, skal du benytte indstillingen "Optimer til raster".
Hvis det er muligt, tilføjes ekstra hukommelse.
20,0001
Mangler hukommelse ved kopiering
Printeren har ikke tilstrækkelig RAM til at behandle kopieringsjobbet.
Forsøg at oprette én kopi ad gangen i stedet for flere kopier.
Når du opretter flere kopier, skal du deaktivere indstillingen for sortering.
Sluk og tænd for printeren, og forsøg derefter at udføre jobbet igen.
20,0002
Mangler hukommelse ved scanning
Printeren har ikke tilstrækkelig RAM til at behandle scanningsjobbet.
Sluk og tænd for printeren, og forsøg derefter at udføre jobbet igen.
20,0003
Mangler hukommelse ved foto
Printeren har ikke tilstrækkelig RAM til at behandle fotoudskriftsjobbet.
Indsæt et USB-flashdrev, som har færre filer end det aktuelle USB-flashdrev.
Sluk og tænd for printeren, og forsøg derefter at udføre jobbet igen.
20,0004
Mangler hukommelse ved fax
Printeren har ikke tilstrækkelig RAM til at behandle faxjobbet.
Sluk og tænd for printeren, og forsøg derefter at udføre jobbet igen.
20,0004
Mangler hukommelse ved flash-fax
Printeren har ikke tilstrækkelig RAM til at behandle flash-faxjobbet.
Sluk og tænd for printeren, og forsøg derefter at udføre jobbet igen.
20,0006
Mangler hukommelse ved scanningskalibrering
Printeren har ikke tilstrækkelig RAM til at behandle scannerkalibreringen.
Sluk og tænd for printeren, og forsøg derefter at udføre jobbet igen.
21,0000
Udskriftsfejl
Printeren registrerede et internt problem og kunne ikke fuldføre jobbet.
Sluk og tænd for printeren, og forsøg derefter at udskrive jobbet igen. Hvis problemet fortsætter, kan du forsøge med en anden printerdriver. Du kan downloade printerdrivere fra supportwebstedet for denne printer. Gå til www.hp.com/go/support.