HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Dele til reparationer foretaget af kunden

Dele til reparationer foretaget af kunden
Der findes dele til reparationer foretaget af kunderne (CSR – Customer Self-Repair) til mange HP LaserJet-produkter for at reducere reparationstiden. Du kan finde flere oplysninger om CSR-programmet og fordelene på www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale HP-reservedele kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved at kontakte en HP-autoriseret service- og supportleverandør. Ved bestillingen skal du have et af følgende: varenummer, serienummer (findes bag på printeren), produktnummer eller produktnavn.
  • Varer med betegnelsen Obligatorisk egenudskiftning skal installeres af kunden, medmindre du vil betale for, at en HP-servicemedarbejder udfører arbejdet. Support på stedet eller i forbindelse med returnering til lager indgår ikke i HP-produktgarantien for disse dele.
  • Varer med angivelsen Ekstraudstyr egenudskiftning kan på din anmodning gratis installeres af HP's servicemedarbejdere, så længe garantien for produktet er gældende.
  bemærk:
Nedenstående oplysninger kan ændres. Du finder en opdateret liste over CSR-dele til dette produkt på www.hp.com/support/ljM604, www.hp.com/support/ljM605, www.hp.com/support/ljM606.
Element
Beskrivelse
Selvudskiftningsmuligheder
Varenummer
Overføringsvalse
Reserveoverføringsvalse
Indeholder installationsanvisninger.
Obligatorisk
E6B67-67904
Kassette
Reservepapirkassette til bakke 2
Indeholder installationsanvisninger.
Obligatorisk
E6B67-67913
Valsesæt til bakke 1
Reservevalser til bakke 1
Indeholder installationsanvisninger.
Ekstraudstyr
E6B67-67906
Valsesæt til bakke 2 til X
Reservevalser til bakke 2, 500-arks papirbakkerne (ekstraudstyr) og højkapacitets papirfremføreren til 1.500 ark (ekstraudstyr)
Indeholder installationsanvisninger.
Obligatorisk
E6B67-67905
Fikseringssæt (110 Volt)
Reservefikseringsenhed
Indeholder installationsanvisninger.
Obligatorisk
E6B67-67901
Fikseringssæt (220 Volt)
Reservefikseringsenhed
Indeholder installationsanvisninger.
Obligatorisk
E6B67-67902
Torque Limiter kit
Ekstra Torque Limiter Indeholder
Indeholder installationsanvisninger.
Obligatorisk
E6B67-67926
Dæksel til output-tilbehør
Ekstra dæksel til output-tilbehør
Obligatorisk
RL2-1404-000CN
Processordæksel
Ekstra processordæksel
Obligatorisk
RC4-5802-000CN
Dæksel til dupleksenhed
Ekstra dæksel til dupleksenhed
Obligatorisk
RM2-6310-000CN
Legal-dæksel
Ekstra støvdæksel til ilægning af papir i Legal-format i bakke 2
Obligatorisk
RC4-5872-000CN
HIP-dæksel
Ekstra dæksel til hardwareintegrationsstikket (HIP)
Obligatorisk
RC4-5803-000CN
Dæksel til konvolutføder
Ekstra dæksel til konvolutføder
Obligatorisk
RL1-1667-000CN