• Oplysning

• Feedback

HP OfficeJet Pro 8700-printere - Papirstopfejl

Dette dokument er beregnet til HP OfficeJet Pro 8720, 8725, 8728, 8730, 8732M, 8740 og 8745 All-in-One-printere.
Printeren indfører ikke papir under et udskriftsjob, og en Papirstop-fejlmeddelelse vises på printerens kontrolpanel. Dette indikerer, at der kan sidde papir fast i printeren.
bemærk:
Papirstop kan være sande eller falske. Printeren kan melde om papirstop, selvom der ikke er noget papirstop. De følgende trin gælder både for sande og falske papirstop.

Videooversigt

Trin 1: Fjern alt fastklemt papir fra printeren

Der kan opstå papirstop flere forskellige steder i printeren. Hvis du ikke kan finde det fastsiddende papir i et område, skal du fortsætte til næste område, indtil du finder papirstoppet.
bemærk:
Undgå at bruge tykkere papir. Ikke mere end 105 g/m2 (28 lb bond) til almindeligt papir eller 200 g/m2 (110 lb index) til kort.
Hvis du har kontrolleret og fjernet fastklemt papir fra hver enkelt printerområde, og fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 2: Sørg for, at slæden kan bevæge sig frit

Sørg for, at slæden kan bevæge sig frit i hele printerens bredde.
  1. Tænd for printeren, hvis den ikke allerede er tændt.
  2. Løft op, og skub patrondækslet tilbage.
    Billede: Åbning af dækslet til blækpatronerne
  3. Vent, indtil slæden ikke er i brug og stille, før du fortsætter.
  4. Tag netledningen ud bag på printeren, mens printeren er tændt.
  5. Træk netledningen ud af stikkontakten.
      vigitig advarsel:
    Du skal trække netledningen ud for at kunne bevæge slæden med hånden og nulstille papirfremføringsmekanismen uden at risikere at få elektrisk stød.
  6. Brug en lommelygte for at kontrollere, om der er papir eller genstande, som kan blokere slæden, og fjern derefter eventuelt papir eller genstande, som du finder.
      advarsel:
    Hvis papiret rives over, når du fjerner det fra valserne, skal du kontrollere valserne og hjulene for iturevne papirstykker, der kan blive siddende inde i printeren. Hvis iturevne papirstykker bliver siddende inde i produktet, kan der opstå flere papirstop.
  7. Stik hånden ind i produktet gennem patrondækslet, og flyt derefter slæden manuelt.
    • Hvis slæden sidder fast i højre side af printeren, skal du bevæge slæden mod venstre side af printeren.
    • Hvis slæden sidder fast i venstre side af printeren, skal du bevæge slæden mod højre side af printeren.
    • Hvis slæden sidder fast i midten af printeren, skal du bevæge slæden mod højre side og derefter mod venstre side af printeren.
  8. Fjern eventuelt løst papir eller fundne forhindringer.
  9. Sørg for, at slæden kan bevæge sig frit fra den ene side til den anden. Skub slæden med et fast greb til venstre side af printeren og derefter til højre side.
  10. Luk dækslet til blækpatronerne.
  11. Tilslut netledningen igen til bagsiden af printeren, og tænd derefter for printeren.
Prøv at udskrive. Hvis fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 3: Rengør papirindføringsvalserne

Der kan samle sig støv, papirfibre og papirstykker på papirfremføringsvalserne, hvor de kan være årsag til papirstop og papirfremføringsproblemer. Rens valserne inde i printeren, og prøv derefter at udskrive igen.

Trin 4: Nulstil printeren

Nogle gange meldes der stadig om papirstop, selvom der ikke sidder noget papir fast (falsk papirstop). Nulstil printeren, hvilket kan slette falske papirstopfejl, og prøv derefter at udskrive igen.
  1. Træk netledningen ud af printeren, mens printeren er tændt.
  2. Træk netledningen ud fra strømkilden.
  3. Vent 60 sekunder.
  4. Slut strømledningen til en stikkontakt og printeren igen.
    bemærk:
    HP anbefaler, at du slutter printeren direkte til en stikkontakt.
Prøv at udskrive. Hvis fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 5: Udfør service på printeren

Udfør service eller udskift dit HP-produkt, hvis problemet fortsætter efter fuldførelse af alle de foregående trin.
Gå til kontakt HP-kundesupport for at planlægge en reparation eller udskiftning. Hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, vil du blive ledt videre til et lokalt servicecenter i dit område.
For at bekræfte din garantistatus skal du gå til HP's produktgarantitjek. Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter, der ikke er dækket af garantien.