• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP PageWide Enterprise Color MFP 586 - Fjernelse og udskiftning: Hvid bagbeklædning på dokumentføder (586)

bemærk:
Denne vejledning viser HP LaserJet Enterprise MFP M527. Vejledningen gælder dog også HP PageWide Enterprise Color MFP 586.
Indledning
Dette dokument beskriver fremgangsmåden for afmontering og udskiftning af den hvide bagbeklædning på dokumentføderen (586).
Inden du udfører service
Sluk printeren
  • Fjern strømkablet.
      vigitig advarsel:
    Du kan forebygge skader på printeren ved at slukke den, vente 30 sekunder og først derefter trække netledningen ud, inden du forsøger at udføre service på printeren.
Brug tabellen nedenfor til at finde det korrekte reservedelsnummer til din printer. Du kan bestille reservedelen på www.hp.com/buy/parts.
Reservedelsnummer for hvid bagbeklædning
G1W41-67903
Hvid bagbeklædning inkl. instruktioner1
1Dette sæt indeholder holdeclips og instruktioner.
Nødvendigt værktøj
  • Der kræves ikke særligt værktøj til at fjerne eller installere denne enhed.
Når service er fuldført
Tænd printeren
  • Tilslut strømkablet.
  • Brug tænd-/sluk-knappen til at tænde for printeren.
Test efter service
Der er ingen efterservicetest tilgængelig for denne enhed.
Trin 1: Fjern den hvide bagbeklædning
  bemærk:
Denne vejledning viser HP LaserJet Enterprise MFP M527. Vejledningen gælder dog også HP PageWide Enterprise Color MFP 586.
  1. Åbn dokumentføderen.
    Figur : Åbn dokumentføderen
  2. Træk den hvide bagbeklædning ned for at tage den af.
    Figur : Fjern den hvide bagbeklædning
  3. Hvis en af holdeclipsene (billedforklaring 1) stadig sidder på den hvide bagbeklædning (eller er beskadiget), skal du gå til trin Kontrollér, at fjederen er placeret korrekt på clipsen til fastholdelse (ny clips medfølger i dette sæt)..
    Gå til trin Trin 2: Pak den nye enhed ud, hvis ingen af holdeclipsene stadig sidder på den hvide bagbeklædning (eller ikke er beskadigede).
    Figur : Kontrollér den hvide bagbeklædning
  4. Kontrollér, at fjederen er placeret korrekt på clipsen til fastholdelse (ny clips medfølger i dette sæt).
    Figur : Kontrollér clipsens fjeder
  5. Installér den nye clips (billedforklaring 1) i åbningen (billedforklaring 2) i dokumentføderen.
    Figur : Installer clipsen
  6. Tryk på clipsen for at sikre, at den er monteret korrekt.
    Figur : Tryk på clipsen
Trin 2: Pak den nye enhed ud
  1. Bortskaf den defekte del.
      bemærk:
    HP anbefaler miljøvenlig bortskaffelse af de defekte dele.
  2. Pak den nye reservedel ud af emballagen.
      advarsel:
    Hvis reservedelen er en valse eller en pude, skal du undgå at berøre den svampede del af den. Hvis der kommer hudfedt på valsen eller puden, kan der opstå problemer med arkfødning og/eller udskriftskvaliteten. HP anbefaler, at du bruger engangshandsker, når du håndterer rullerne eller puderne, eller vasker dine hænder, før du rører valserne eller puderne.
      bemærk:
    Kontrollér, at alle forsendelsesmaterialer (for eksempel forsendelsestape) er fjernet fra den nye reservedel inden installation.
Trin 3: Monter den hvide bagbeklædning
  1. Placer den hvide bagbeklædning på scannerglaspladen.
      bemærk:
    Anbring det hjørne af bagbeklædningen, der ikke fastgøres med krog og løkke, i øverste venstre hjørne af scannerglaspladen.
    Figur : Anbring den hvide bagbeklædning på glasset
  2. Luk dokumentføderen.
    Figur : Luk dokumentføderen
  3. Åbn dokumentføderen, og kontrollér, at den hvide bagbeklædning er sat korrekt på plads.
    Figur : Kontrollér den hvide bagbeklædning
  4. Luk dokumentføderen.
    Figur : Luk dokumentføderen