Bærbare pc'er fra HP - Ingen lyd fra højttalere (Windows 10)

Dette dokument vedrører bærbare pc'er fra HP og Compaq med Windows 10.
Følg trinnene i dette dokument for at løse lydproblemer på din bærbare computer, hvis der ikke kommer lyd fra højttalerne, eller hvis lyden er dæmpet, periodisk, knaser eller på anden måde forvrænget.
Hvis du har en ProBook 440 G3, 470 G3 eller 450 G2, skal du gå til afsnittet Ingen lyd efter geninstallation af operativsystemet. For alle andre computere skal du starte med næste afsnit.