• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP ScanJet Pro 3500 f1 - Udskiftning af opsamlings- og separationsvalser

Opsamlings- og separationsvalserne i scanneren sørger for at siderne adskilles og fremføres korrekt i scanneren. At udskifte dele, når det er nødvendigt, er en hjælp til at sikre scanninger i høj kvalitet. Delene skal muligvis udskiftes, når der vises en besked om det i Scanner Tools Utility, eller hvis scanneren ikke fungerer korrekt. De følgende emner indeholder instruktioner om, hvordan du udskifter valserne og valsedækslerne.
  bemærk:
HP anbefaler at udskifte opsamlingsmodulet og adskillelsesvalserne for hver 100.000 scanninger.
Windows: Værktøjsprogrammet til HP-scanner kan give dig besked, når der er behov for at foretage eftersyn. Tidspunktet afhænger af en række forhold og kan ligge tidligere end angivet af det nævnte udskiftningsinterval.
Bestil et sæt til udskiftning af valser
Følg disse trin for at bestille et sæt til udskiftning af valser:
  1. Vælg Søg efter delnummer, indtast nummeret på den del, der skal udskiftes (L2741-60001) i tekstfeltet, og klik derefter på Søg efter en del.
  2. Sørg for at bestille det korrekte delnummer.
Sættet indeholder følgende udskiftningsdele:
  • Valsedæksel
  • Adskillelsesvalser
  • Opsamlingsvalsemodul
Sættet indeholder også detaljerede anvisninger på udskiftning af hver af disse dele.
Skift af adskillelsesvalser og dæksel
Figur : Adskillelsesvalser
Adskillelsesvalserne skal udskiftes i følgende situationer:
  • Windows: Når dialogboksen Vedligeholdelse anbefales viser, at det er tid til udskiftning.
  • Hvis der er gentagne papirstop i scanneren.
  bemærk:
Reservedelssættet til ruller er en forbrugsvare og er ikke omfattet af garanti eller standardserviceaftaler.
Du kan udskifte adskillelsesvalserne ved at gøre følgende:
  1. Tryk på knappen Tænd/sluk for at slukke scanneren, og træk derefter USB-kablet og strømforsyningen ud af scanneren.
  2. Åbn låget til dokumentføderen.
    Figur : Åbn låget til dokumentføderen
  3. Tryk på tapperne på siden af valsedækslet, og løft derefter op i dækslet, så du kan fjerne det.
    Figur : Tryk på tapperne på siden af valsedækslet
  4. Fjern og udskift valserne som beskrevet i den vejledning, der fulgte med reservedelssættet.
    Figur : Fjern og udskift valserne som beskrevet i den vejledning, der fulgte med reservedelssættet
    Figur : Fjern og udskift valserne som beskrevet i den vejledning, der fulgte med reservedelssættet
  5. Skift valsedækslet, og skift derpå opsamlingsvalsemodulet.
Udskiftning af opsamlingsvalsemodulet
  1. Tryk på tapperne på siden af valsedækslet, og sænk derpå valsedækslet.
    Figur : Tryk på tapperne på siden af valsedækslet
  2. Fjern valsemodulet.
    Figur : Tag rulleakslen ud af holderen, og fjern derpå valsemodulet
  3. Skift opsamlingsvalsemodulet som beskrevet i den vejledning, der fulgte med reservedelssættet.
  4. Luk låget til dokumentføderen. Slut USB-kablet og strømforsyningen til scanneren igen.
  5. Tryk på knappen Tænd/sluk for at tænde scanneren.
  6. Windows: Opdater scannerens vedligeholdelseshistorik.
    • Åbn Værktøjsprogrammet til HP-scanner.
    • Under Registrer udskiftning skal du klikke på Registrer og udskift for at registrere udskiftningen og opdatere oversigten over, hvornår valserne er blevet udskiftet.
    Scanneren er nu klar til brug.