HP ScanJet Pro 3500 f1 - Brug af scanningssoftwaren (OS X)

I de følgende emner beskrives det, hvordan man scanner vha. programmet Apple Image Capture. Du kan også bruge HP Easy Scan til samme type opgaver.
Scanning af dokumenter (OS X)
  1. Læg dokumentet på scannerglasset eller i dokumentføderen.
  2. Klik på ikonet HP Easy Scan i mappen Programmer.
  3. Kontrollér, at ScanJet Pro 3500 f1 er den valgte scanner.
  4. Vælg en scanningsgenvej, der beskriver den type scanning, du vil foretage.
  5. Klik på knappen Scan.
  6. Når alle siderne er blevet scannet, skal du vælge menupunktet Fil > Gem og angive, hvordan og hvor filen skal gemmes.
Scanning fra andre programmer (OS X)
Du kan scanne et billede direkte til ethvert ICA-kompatibelt program. Find funktioner til at importere eller at hente billeder fra scanneren i programmet.
  bemærk:
HP-softwaren understøtter ikke TWAIN-scanning. Hvis programmet kan importere eller hente, men ikke viser HP-scanneren på en liste, søger det muligvis kun efter scannere, der understøtter TWAIN.