HP ScanJet Pro 2500 f1, 3500 f1, 4500 fn1 - Understøttelse af scannerdriver og software til OS X

Disse oplysninger gælder kun for HP ScanJet-scannere. Listen nedenfor indeholder scannerdriver og software fra HP, der er tilgængelige for hver HP ScanJet til at scanne i OS X El Capitan (v10.11), OS X Yosemite (v10.10) og OS X Mavericks (v10.9).

Support til HP ScanJet-scannerdriver og -⁠software

Signaturforklaring
= Ikke tilgængelig
= Tilgængelig
= USB-forbindelse
= Netværkstilslutning
= Trådløs forbindelse
AirPrint-kompatibel1
Scannersoftware til OS X v10.9 og nyere
Krav til forbindelse
HP ScanJet-serien
OS X v10.9+
Tilgængelig løsning til scanning/afsendelse
Installér forbindelse2
Scan forbindelse3
ScanJet Pro 2500 f1
ICA4
HP Utility5
ScanJet Pro 3500 f1
ICA4
HP Easy Scan6
HP Utility5
ScanJet Pro 4500 fn1
ICA4
HP Easy Scan6
HP Utility5
1For at AirPrint skal fungere, skal den AirPrint-kompatible scanner og det Mac OS, der er kører v10.9 og nyere, være tilsluttet det samme lokale netværk.
2For at installere driveren skal du tilslutte scanneren til computeren med en understøttet forbindelsestype. Nogle scannere understøtter ikke netværksinstallationer eller trådløse installationer. Brug en USB-forbindelse til disse scannere. Udvalgte scannere har trådløse funktion, som vil aktivere trådløs installation.
3Hvis du vil scanne, skal du tilslutte scanneren til computeren med en understøttet forbindelsestype. Visse printere understøtter ikke trådløs scanning eller scanning via et netværk. Brug en USB-forbindelse til disse scannere. Udvalgte printere har muligvis trådløst tilbehør, som vil aktivere trådløs scanning.
4Der følger en scannerdriver til Mac OS X med scanneren. Den gør det muligt at bruge scanneren sammen med et ICA-kompatibelt program, herunder programmerne Image Capture og Preview, som allerede er installeret på Mac OS X.
5Brug HP Utility til at administrere scannerens indstillinger.
6Brug HP Easy til at scanne dokumenter og fotos samt administration af scanningsgenveje.