HP PageWide Enterprise Color 556 - Printerspecifikationer

bemærk:
Følgende specifikationer var korrekte på udgivelsestidspunktet, men kan ændres. Se www.hp.com/support/pagewidecolor556, hvis du ønsker aktuelle oplysninger.

Tekniske specifikationer

Modelnavn
Produktnummer
556dn
G1W46A
556xh
G1W47A
Papirhåndtering
Bakke 1 (kapacitet på 50 ark)
Bakke 2 (kapacitet på 500 ark)
Bakke 3 (kapacitet på 500 ark)
Ekstraudstyr
Printerfod
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
3 x 500-arks papirfremfører og stander (hver med kapacitet på 1.500 ark)
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Automatisk dupleksudskrivning
Tilslutning
10/100/1000 Ethernet LAN-forbindelse med IPv4 og IPv6
Højhastigheds-USB 2.0
Lettilgængelig USB-port til udskrivning uden en computer og til opgradering af firmwaren
Hardwareintegrationsstik til tilslutning af tilbehør og tredjepartsenheder
HP Interne USB-porte
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Indbygget HP NFC (near-field communications) og Wireless Direct Print-funktion til udskrivning fra mobile enheder
Ekstraudstyr
HP Jetdirect 3000w NFC/trådløst tilbehør til udskrivning fra mobilenheder
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
HP Jetdirect 2900nw Print Server-tilbehør til trådløs forbindelse
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Hukommelse
1,28 GB basishukommelse
bemærk:
Basishukommelsen kan udvides til 2,0 GB ved at tilføje et DIMM-hukommelsesmodul.
Masselagring
4 GB integreret multimediecontroller (eMMC)
Ikke understøttet
320 GB HP Secure High-Performance-harddisk
Ikke understøttet
Sikkerhed
HP Trusted Platform Module til kryptering af alle data, der passerer igennem printeren
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Kontrolpaneldisplay og tastatur
Kontrolpanel med berøringsfølsomt farvedisplay
Udskriv
Udskriver 50 sider pr. minut (ppm) på papir i A4-format og 50 ppm pr. minut på papir i Letter-format i tilstanden Professional.
Udskriver 75 sider i minuttet (ppm) på papir i A4-format og 75 ppm på papir i Letter-format i tilstanden General Office
Lettilgængelig USB-udskrivning (en computer er ikke nødvendig)
Gem job i printerens hukommelse til udskrivning senere eller til privat udskrivning

Understøttede operativsystemer

Følgende oplysninger gælder for printerspecifikke Windows PCL 6- og HP-printerdrivere og for OS X samt for den medfølgende softwareinstallations-cd.
Windows: HP-softwareinstallations-cd'en installerer "HP PCL.6" printerdriver version 3, "HP PCL 6" printerdriver version 3 eller "HP PCL-6" printerdriver version 4, afhængigt af Windows-operativsystemet, samt yderligere software, når det fulde softwareinstallationsprogram benyttes. Download "HP PCL.6" printerdriver version 3, "HP PCL 6" printerdriver version 3 og "HP PCL-6" printerdriver version 4 fra supportwebstedet for denne printer: www.hp.com/support/pagewidecolor556.
OS X: Mac-computere understøttes sammen med denne printer. Download HP Easy Start enten fra 123.hp.com eller fra siden Support til udskrivning, og derefter bruge HP Easy Start til at installere HP-printerdriveren. HP Easy Start er ikke inkluderet på den medfølgende cd.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Følg de angivne trin for at downloade printersoftwaren.
Linux: Gå til hplipopensource.com/hplip-web/index.html for at finde oplysninger og printerdrivere til Linux.
UNIX: Gå til www.hp.com/go/unixmodelscripts for at finde oplysninger og printerdrivere til UNIX®.
Understøttede operativsystemer og printerdrivere
Operativsystem
Printerdriver, der er installeret (fra softwareinstallations-CD'en til Windows eller installationsprogrammet på nettet til OS X)
Bemærkninger
Windows® XP SP3, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL.6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Microsoft ophørte med at yde generel support til Windows XP i april 2009. HP vil fortsætte med at tilbyde den bedst mulige support til det udgåede XP-operativsystem.
Windows Vista®, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL.6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Windows Server 2003 SP2, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL.6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Microsoft ophørte med at yde generel support til Windows Server 2003 i juli 2010. HP vil fortsætte med at tilbyde den bedst mulige support til det udgåede Server 2003-operativsystem.
Windows 7 SP1, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af den komplette softwareinstallation.
Windows 8, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL-6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Windows 8 RT-support leveres via Microsoft IN OS Version 4, 32-bit driveren.
Windows 8.1, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL-6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Windows 8.1 RT-support leveres via Microsoft IN OS Version 4, 32-bit driveren.
Windows 10, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL-6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Windows Server 2008 SP2, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL.6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Windows Server 2008 SP2, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Windows Server 2012, 64-bit
Softwareinstallationsprogrammet understøtter ikke Windows Server 2012, men de printerspecifikke printerdrivere understøtter det.
Download driveren fra HP's websted, og brug værktøjet Tilføj printer i Windows til at installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-bit
Softwareinstallationsprogrammet understøtter ikke Windows Server 2012, men de printerspecifikke printerdrivere understøtter det.
Download driveren fra HP's websted, og brug værktøjet Tilføj printer i Windows til at installere den.
OS X 10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite, OS X 10.11 El Capitan
HP-printerdriveren kan downloades fra HP Easy Start. HP-installationsprogrammet til OS X er ikke inkluderet på den medfølgende cd.
Hvis du har OS X, skal du hente installationsprogrammet fra HP Easy Start.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Følg de angivne trin for at downloade printersoftwaren.
bemærk:
Hvis du ønsker at få vist en liste over understøttede operativsystemer, skal du gå til www.hp.com/support/pagewidecolor556 med HP's komplette hjælp til printeren.
bemærk:
Hvis du vil have yderligere oplysninger om klient- og serveroperativsystemer og om HP UPD-driverunderstøttelse til denne printer, skal du gå til www.hp.com/go/upd. Klik på linkene under Yderligere oplysninger.
Minimumssystemkrav
Windows
OS X
  • Cd-rom-drev, dvd-drev eller en internetforbindelse
  • Dedikeret USB 1.1- eller 2.0-forbindelse eller en netværksforbindelse
  • 400 MB ledig harddiskplads
  • 1 GB RAM (32-bit) eller 2 GB RAM (64-bit)
  • Internet-forbindelse
  • 1 GB ledig harddiskplads

Mobile udskriftsløsninger

Printeren understøtter følgende software til mobil udskrivning:
  • HP ePrint-software
    bemærk:
    HP ePrint Software understøtter følgende operativsystemer: Windows 7 SP 1 (32-bit og 64-bit), Windows 8 (32-bit og 64-bit), Windows 8.1 (32-bit og 64-bit), Windows 10 (32-bit og 64-bit) og OS X-versionerne 10.9 Mavericks, 10.10 Yosemite og 10.11 El Capitan.
  • HP ePrint via e-mail (kræver, at HP Web Services er aktiveret, og at printeren registreres med HP Connected)
  • HP ePrint-app (tilgængelig til Android, iOS og Blackberry)
  • ePrint Enterprise-app (understøttes af alle printere, der anvender ePrint Enterprise Server-software)
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
  • Android Printing

Printermål

Mål for dn-modellen
    Figur : Mål for dn-modellen
  1. 457 mm
  2. 463 mm
  3. 530 mm
  4. 22,2 kg
Mål for xh-modellen
    Figur : Mål for xh-modellen
  1. 597 mm
  2. 463 mm
  3. 530 mm
  4. 34,1 kg
Mål for bakke 3
    Figur : Mål for bakke 3
  1. 138 mm
  2. Bakke lukket: 396 mmBakke åben: 678 mm
  3. Nederste venstre dæksel er lukket: 514 mmNederste venstre dæksel er åbnet: 1038 mm
  4. 5,4 kg
Mål for printerfoden
    Figur : Mål for printerfoden
  1. 640 mm
  2. Bakke lukket: 669 mmBakke åben: 810 mm
  3. Nederste venstre dæksel er lukket: 669 mmNederste venstre dæksel er åbnet: 1040 mm
  4. 31,2 kg
Mål for 3 x 500-arks papirfremfører og stander
    Figur : Mål for 3 x 500-arks papirfremfører og stander
  1. 642 mm
  2. Bakke lukket: 669 mmBakke åben: 795 mm
  3. Nederste venstre dæksel er lukket: 669 mmNederste venstre dæksel er åbnet: 1040 mm
  4. 35,8 kg
Dimensioner for xh-model med printerstanderen
    Figur : Dimensioner for xh-model med printerstanderen
  1. 1297 mm
  2. 669 mm
  3. 669 mm
  4. 59,9 kg
Mål for dn-modellen med 3 x 500-arks papirfremfører og stander
    Figur : Mål for dn-modellen med 3 x 500-arks papirfremfører og stander
  1. 1099 mm
  2. 669 mm
  3. 669 mm
  4. 58 kg

Strømforbrug, elektriske specifikationer og akustisk støj

Strømforbrug

Strømforbrug (gennemsnitligt, i watt) 1, 2
Printerserie3
Udskrivning
Klar
Dvale
Manual til/Auto fra
Fra
HP PageWide Enterprise Color 556
52 W
dn-modeller: 12 W
xh-modeller: 15 W
dn-modeller: 6,3 W
xh-modeller: 7,5 W
0,3 W
0,03 W
1Værdierne kan ændres.
2Den registrerede strøm er den højeste, målte værdi for alle printermodeller ved hjælp af standardstrømspændinger.
3Hastigheden i Professionel tilstand er 50 sider pr. minut for A4-format og 53 sider pr. minut for Letter-format. Hastigheden i General Office-tilstand er 75 sider pr. minut for A4-format og 79 sider pr. minut for Letter-format.

Elektriske specifikationer

Indgangsspænding: 100 til 240 V vekselstrøm (+/- 10 %), 50/60 Hz (+/-3 Hz)
  advarsel:
Strømkravene er baseret på det land/område, hvor printeren sælges. Konverter aldrig driftsspændinger. Dette vil beskadige printeren og gøre printergarantien ugyldig.

Akustisk støj

HP PageWide Enterprise Color 5561
Lydeffektniveau
Udskrivning (50 sider pr. minut)
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LWAd = 6,9 Bel (A) [69 dB(A)]
LWAd = 3,5 Bel (A) [35 dB(A)]
Lydtryksniveau (SPL) – Bystander-position
Udskrivning
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LpAm = 55 dB(A)
LpAm = 17 dB(A)
1Akustiske værdier kan ændres. Konfiguration testet: HP PageWide Enterprise Color 556dn, udskrivning på papir i A4-format ved 50 sider pr. minut i simplekstilstand.

Område for driftsmiljø

Specifikationer for driftsmiljø
Miljø
Anbefalet
Tilladt
Temperatur
17-25°C
15 til 30 °C
Relativ fugtighed
30 % til 70 % relativ luftfugtighed (RH)
10 % til 80 % (relativ luftfugtighed)
Højde
Ikke relevant
0 til 3048 m